28 / 03 / 2024

Sera Group gayrimenkul yatırımları

Sera Group gayrimenkul yatırımları

Sera Group, Bodrum'daki gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yalıçiftlik Barbaros Koyu'nda devre tatil modeliyle satışa sunduğu projeyi 1 Temmuz itibariyle hizmete açacak olan Sera, ikinci projenin de kaba inşaatını tamamladı.İki projenin tamamlanmasıyla yatırım 100 milyon dolara çıkacak. 

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına açılıyor!

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına Karadağ'dan açılıyor. Sera Group CEO'su Ozan Şener yaptığı açıklamada hedeflerinin buradan Avrupa'nın farklı kentlerine de açılmak olduğunu belirtti.

Almustafa Group Gayrimenkul Ticaret İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almustafa Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 400 bin TL sermaye bedeli İle Muhanad Almustafa tarafından kuruldu.

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Şişli’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Azadı Ve Mehran Delkhahıfar tarafından kuruldu.

Kown Investment Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kown Investment Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Sermet Hançer tarafından kuruldu.

Send Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Send Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi  Bağcılar’da   2 milyon TL sermaye bedeli ile  Halil Emrullah Yeşilkaya tarafından kuruldu.

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Abdalaa Alhomsee tarafından kuruldu.

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yakuplu Şubesi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  Reza Kaya  tarafından açıldı.

Rebica Group Gayrimenkul Ve Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rebica Group Gayrimenkul Ve Elektronik Dış Ticaret Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli İle Mohamad Fathı Kaısoun tarafından kuruldu.

Diamond Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Group Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te   750 bin TL sermaye bedeli İle Rama Alrajel  Ve  Hani El Merci tarafından kuruldu.

Bunyan Group Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım  Anonim Şirketi kuruldu!

Bunyan Group Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım  Anonim Şirketi Başakşehir’de  100bin TL sermaye bedeli ile Almahmoud Holding Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Dnz Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli İle  Yılmaz  Bülbül tarafından kuruldu.

Sian Group Gayrimenkul Turizm Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sian Group Gayrimenkul Turizm Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ilgar Alıyev tarafından kuruldu.

Kareen Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kareen Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bahram Mohammadzadehazar ve Elham Fayyaz tarafından kurulu.

Emir Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zakı Haj Alı tarafından kuruldu.

Sera Group gayrimenkul yatırımları Haberi

Sera Group gayrimenkul yatırımları

TAV Havalimanları Holding, TAV İnşaat ve İstanbul Deniz Otobüsleri’nin (IDO) ortakları arasında yer alan, yurtiçinde ve yurtdışmda üstlendiği taahhüt işleriyle de bilinen Sera Group, gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Sera Group’un yüzde 50 ortak olduğu iştiraki Peska Turizm Yatırım, Bodrum Yalıçiftlik’te Barbaros Koyu’nda 100 milyon dolarlık yatırıma imza atıyor.

Posta Gazetesi'nde yer alan haberde, yatırımın ilk fazı olan, 42 rezidanstan oluşan lüks yaşam projesi Barbaros Reserve-Bodrum Residences Managed by Kempinski, 49 yıllık üst hakkı ile devre tatil modeli sunuyor. Projedeki süitler hemen yanındaki Kempinski Barbaros Bay Hotel’in hizmetlerinden yararlanırken, kullanılmadığı dönemlerde de kiraya veriliyor. Süitler, 1 Temmuz itibarıyla sezona giriş yapacak.

SATIŞLAR BAŞLADI

Aynı koydaki projenin 73 rezidanstan oluşan ikinci fazı Barbaros Valley’in ise kaba inşaatı tamamlanmış durumda. Satışları başlayan bu faz, farklı...