28 / 03 / 2024

Seramiksan bağış

Seramiksan bağış

Seramiksan, 16-17 Ocak tarihlerinde Kızılay Manisa Şubesi'yle ortak kan bağış kampanyası gerçekleştirdi. Seramiksan, kan bağışı kampanyasının süreklilik kazanmasını bekliyor.

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Seramiksan'dan kan bağışı kampanyası!

Seramiksan, 16-17 Ocak tarihlerinde Kızılay Manisa Şubesi'yle ortak kan bağış kampanyası gerçekleştirdi. Seramiksan, kan bağışı kampanyasının süreklilik kazanmasını bekliyor.

Seramiksan, CERSAIE'de fark yarattı!

Türk Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, seramiğin dünya başkenti Bologna'da gerçekleşen CERSAIE'de sergilediği yeni ürünleriyle fuara damga vurdu.

Seramiksan usta işi eğitim günleri devam ediyor!

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ustalara yönelik başlattığı usta işi eğitim serisinin üçüncüsünü "Seramik Sağlık Gereçleri Montaj Eğitimi" adıyla İzmir'in Bergama ilçesinden gelen ustalarla gerçekleştirdi.

Seramiksan SERACAD'i tanıtıyor!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ' Bayi SeraCAD Eğitim Günleri 'ni başlattı. Türkiye genelindeki bayileri kapsayacak eğitim günleri, 2014 kasım ayının ilk haftasında İstanbul'da başladı.

Seramiksan bayileri Fas'ta buluştu!

Seramiksan satış yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, Seramiksan bayileri Kuzey Afrika'nın doğal güzellikleri, kültürü ve farklı coğrafyası ile dikkat çeken ülke olan Fas'ta başarılı geçen 2014 yılının yorgulunluğunu attı.

Seramiksan ustalara yönelik eğitim serisi başlattı!

Seramik sektörü markası Seramiksan, ustalara yönelik eğitim serisi başlattı. Eğitimlerin ilki ise vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirildi.

Seramiksan'dan usta işi eğitim!

Seramiksan'dan usta işi eğitim. Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ustalara yönelik başlattığı eğitim serisinin ilkini vitrifiye ürün montajı konusunda, İzmir ve Manisa çevresindeki ustalara yönelik olarak gerçekleştirdi.

Seramiksan Cersaie Fuarı'nda!

Seramiksan Cersaie Fuarı'na katılıyor. Her yıl Eylül ayında seramiğin dünya başkenti Bologna'da düzenlenen uluslararası seramik fuarı CERSAİE, 22 - 26 Eylül tarihlerinde seramik sektörü profesyonellerini ağırlayacak.

Seramiksan Avrupa ve ABD pazarına açılacak!

Seramiksan ve Rondine Group, bu stratejik ortaklık sayesinde Avrupa ve Uzakdoğu'da gücünü artıracak. 6 ay önce başlayan ortaklıkla İtalyanlar Türkiye ve Ortadoğu'ya, Seramiksan ise İtalya başta olmak üzere Avrupa pazarına ve Amerika'ya açılacak.

Seramiksan, İtalyan Rondine’nin yüzde 50’sini aldı!

Yıllık 28 milyon metrekare üretimiyle 45 ülkeye ihracat yapan Türk seramik devi Seramiksan, dünyanın seramik başkenti İtalya’nın en büyük üreticilerden Rondine Group’un yüzde 50’sini satın aldı...

Seramiksan reklam filmi kampanyasını başlattı!

Seramiksan reklam filmi kampanyasını başlattı. Seramiksan, Manajans / JWT tarafından hazırlanan yeni reklam kampanyası ile herkesin hayran kaldığı, hatta kıskandığı ve güzel bir banyo hayalini anlatıyor...

Seramiksan 32 ülkeye ihracat yapıyor!

Seramiksan Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Bülent Şamlı, seramikte Avrupanın önde ülkelerinden olan İtalya, ABD, İngiltere, İsrail ile Uzakdoğu ülkeleri başta olmak üzere 32 ülkeye  ihracat yaptıklarını ifade etti...

Seramiksan bağış Haberi

Seramiksan bağış

Seramiksan, Kızılay Manisa Şubesi'yle ortak gerçekleştirdiği kan bağış kampanyasıyla önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, Kızılay Manisa Şubesi’yle 16-17 Ocak tarihlerinde ortak kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi.


İki gün boyunca karo ve vitrifiye üretim tesislerinde Seramiksan personelinin kan bağışında bulunarak destek olduğu kampanya, Seramiksan personeli tarafından büyük destek gördü.


Seramiksan, Kızılay’la ortak yürütülen kan bağışı kampanyasını yıl içinde belirli aralıklarla tekrarlayarak projeye süreklilik kazandırılmasını hedefliyor.