19 / 04 / 2024

seramiksan ürünleri 2015

seramiksan ürünleri 2015

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan,İstanbul'un köklü semtlerinden Beyoğlu sokaklarından aldığı ilhamı, yeni serisi Beyoğlu'nun desenlerine yansıtıyor.

Seramiksan 50 ülkeye ürün satıyor!

Üretiminin yüzde 30'unu ihraç eden seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, Japonya, Kore ve Singapur'u da eklediği ihracat ağıyla 50 ülkeye ürünlerini satıyor.

Arkhe Metal İnşaat Kimya Taşımacılık Orman Ürünleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arkhe Metal İnşaat Kimya Taşımacılık Orman Ürünleri Ticaret Ve Limited Şirketi Necdet karagül tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Enver Karaaslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Avcılar Su Ürünleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Avcılar Su Ürünleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ferhat Avcı ve Selma Avcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Sky Alüminyum Paslanmaz Metal İnşaat Dekorasyon Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Alüminyum Paslanmaz Metal İnşaat Dekorasyon Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Soner Doğan tarafından 25 bin sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Süstem İnşaat Metal Nakliye Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süstem İnşaat Metal Nakliye Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Ulaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mümin Kapçak tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Kps Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kps Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Burhan Emre tarafından 200 bin TL sermaye ile 19 haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de kuruldu.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı başladı!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Pyramids Grup'un uluslararası fuar organizasyonu tecrübesiyle Antalya Expo Center'da herkese kapısını açıyor.

2015 Taş El Yapı İnşaat Metal Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2015 Taş El Yapı İnşaat Metal Nakliye Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Serkan Ercan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Pendik'te kuruldu.

Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Barış Sevinçler tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Fayans İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fayans İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Reklam Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Arslan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs'ta!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuara 2 bin kişilik alım heyetinin yanı sıra fuara 25 bin profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

2015 Lazoğlu İnşaat Nakliyat Yedek Parça Gıda Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2015 Lazoğlu İnşaat Nakliyat Yedek Parça Gıda Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Halil Ali Eser tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

seramiksan ürünleri 2015 Haberi

seramiksan ürünleri 2015


Her ürün grubunda farklı kültürlerden ve tasarım yaklaşımlarından ilham alan ve yaşam alanlarında fark yaratmak isteyenlere özel seçenekler sunan Seramiksan, Beyoğlu Serisi ile İstanbul’un, yüzyılların yaşanmışlığını barındıran, tarihi ilçesinin ruhunu estetik çizgilerle evlere taşıyor.


Banyo, mutfak, balkon, teras gibi açık alanlarda ve ıslak zeminlerin yanı sıra konutlar gibi yaya trafiği az olan tüm yaşam alanlarında kullanılabilen Beyoğlu Serisi karolar, 40x40 ebatında, mat yüzeyli ve dijital baskı teknolojisi kullanılarak üretiliyor.


Seri, colormix, kahve, bordo ve griden oluşan dört farklı renk seçeneğiyle sunuluyor.


Seramiksan vitrifiye serisinden Aqua lavabo ve Ocean Klozet Beyoğlu serisi ile şık bir uyum sağlar..