25 / 04 / 2024

Seramiksan usta eğirim seminerleri

Seramiksan usta eğirim seminerleri

Seramiksan, Türkiye’nin farklı bölgelerinde bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri veriyor.

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

Erhan Usta: Kira stopajları sıfırlanmalı!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta yaptığı açıklamada, Verilen kredilerin ödenmesi konusunda da esnafı rahatlatmamız lazım. Kira stopajları mutlaka sıfırlanmalıdır. Bunlar bütçe dengelerini bozacak bir şey değildir" dedi.

Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul kazandırılacak!

İlçedeki tüm okullara konferans salonu inşa eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, eğitimin daha rahat ve konforlu mekânlarda gerçekleştirilmesi için Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul inşa edileceğini söyledi.

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Seramiksan New Orleans serisi ile mekanlarda derinlik zamanı!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

AGT usta eğitimleri ile sektöründe çıtayı yükseltiyor!

Kapıdan parkeye, ahşabın olduğu her iç mekanda ürün yelpazesiyle çözümler sunabilen AGT, usta eğitimleri ile de sektörüne değer katmaya ve çıtayı yükseltmeye devam ediyor. AGT, 2017’de de çalışmalarına gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı eğitimleri ile devam etmeyi planlıyor.

Seramiksan, CERSAIE'de fark yarattı!

Türk Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, seramiğin dünya başkenti Bologna'da gerçekleşen CERSAIE'de sergilediği yeni ürünleriyle fuara damga vurdu.

Seramiksan'dan Usta Eğitim Seminerleri!

Seramiksan, Türkiye’nin farklı bölgelerinde bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri veriyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın usta eğitimleri devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı " İnşaat sektöründe nitelikli iş gücü " sloganıyla başlattığı usta eğitimlerine devam ediyor.

Seramiksan 9'ncu kez CERSAIE’de!

Kendine özgü tasarımlarıyla sektörde fark yaratan Seramiksan ileri teknoloji ve yenilikçi tasarımlarını, 26 - 30 Eylül 2016’da düzenlenecek olan uluslararası seramik fuarı CERSAIE’de sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

Seramiksan usta eğirim seminerleri Haberi

Seramiksan usta eğirim seminerleri

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden Seramiksan, ustalara şirket ürünlerinin detaylarının anlatıldığı “Usta Eğitim Seminerleri”ne hız kesmeden devam ediyor. “Usta Eğitim Seminerleri”ne ustaların yanı sıra bayiler, bayi çalışanları ve firma yöneticileri de katılıyor.


Mart ayında başlayan ve 13 şehirde gerçekleşen “Seramiksan Usta Eğitim Seminerleri”nde 935 usta eğitim aldı. Önümüzdeki aylarda da Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde devam edecek olan seminerlerde ustalara eğitimler verilmeye devam edilecek.


Seramiksan Satış Müdürü, Kalite Kontrol Müdürü ve Saha Müdürleri tarafından ustalara verilen eğitimlerde, şirket ürünlerinin teknik detaylarından bahsedilerek ürün tanıtımı, uygulama öncesi ve sonrasında dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsediliyor. Bu eğitimlerin yanı sıra müşteri memnuniyetin artırılmasını içeren eğitimler de ustalara veriliyor. “Usta Eğitim Seminerleri”nde ustalar da eğitimdeki konularla ilgili görüşlerini aktarıyor.


Seramiksan tarafından Türkiye’nin farklı şehirlerinde düzenlenecek...