18 / 04 / 2024

seramikte fiyat rekabeti

seramikte fiyat rekabeti

Seramikte yeni pazarlar bulmaya çalışmak yerine rakipleriyle fiyat rekabetine girmeyi tercih ettiklerini söyleyen Graniser Seramik Genel Müdürü Erol Hacıoğlu, bu durumun sektördeki tüm oyunculara ve ülkeye zarar verdiğini ifade etti.

Migros rekabeti artırdı! Fiyatlar düştükçe düştü! İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin önde gelen market zincirlerinden Migros, kampanya üstüne kampanya yapıyor.Peki, Migros’ta hangi küçük ev aletlerinde indirim var ve fiyatlar ne durumda? İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Osman Gazi Köprüsü Marmara Denizi'nde rekabeti artırdı!

İzmir’i İstanbul’a bağlayan Osman Gazi Köprüsü Marmara Denizi’ndeki rekabeti artırdı. Eskihisar- Topçular’da çalışan arabalı vapurların yeni fiyatı belirlenecek. İstanbullines Genel Müdürü Gündüz ‘Yüzde 20 ucuzluk olur’ dedi..

Sanayi sektöründen gayrimenkule geçiş yapan firmaların sayısı arttı!

Son yıllarda sanayi sektöründe bulunan firmaların konut sektörüne geçişi gün geçtikçe hızlanıyor. Firmalar, geliştirdikleri projeler ile konut sektörüne projelerde yapı kalitesi, fiyat rekabeti ve projelerinde yaşam farklılıklarını getiriyorlar.

Konut projelerinin fiyatını neler arttırır?

Gayrimenkul sektöründe yaşanan proje yarışı rekabeti artırırken risk almak istemeyen şirketleri de fizibilite araştırmalarına yönlendiriyor. Yapılan araştırmalara göre, konut projelerinin fiyatını neler arttırır?

Seramikte fiyat rekabeti imajımızı sarsıyor!

Seramik firmalarının yeni pazarlar bulmak yerine rakipleriyle fiyat rekabetine girmeyi tercih ettiklerini söyleyen Graniser Seramik Genel Müdürü Erol Hacıoğlu, bu durumun sektördeki tüm oyunculara ve ülkeye zarar verdiğini ifade etti.

Seramikte fiyat rekabetine girmek sektöre zarar veriyor!

Seramikte yeni pazarlar bulmaya çalışmak yerine rakipleriyle fiyat rekabetine girmeyi tercih ettiklerini söyleyen Graniser Seramik Genel Müdürü Erol Hacıoğlu, bu durumun sektördeki tüm oyunculara ve ülkeye zarar verdiğini ifade etti.

Kartal’da arz artıyor fiyat rekabeti olacak!

AC Yapı, Kartal’da Moment İstanbul’u satışa çıkardı. Ali Coşkun, yeni projelerin sayısının arttığı Kartal’da lokasyon ve fiyat avantajının önem kazandığını söyledi.Kartal’da arz artıyor fiyat rekabeti olacak.

Türk çeliği yapıcı fiyat rekabeti dışında kalite kriterlerinde de örnek gösterildi!

Türk üreticilere Mısır Sanayi ve Dış Ticaret Bakanlığı'ndan bir güzel haber geldi. Bir Bakanlık yetkilisi, Türk çeliğinin yapıcı fiyat rekabeti dışında kalite kriterlerinde de örnek olduğunu ifade etti.

Işık Gökkaya: Satış fiyat farklılıkları haksız rekabeti arttırır!

Yeşil GYO Genel Müdürü Işık Gökkaya yeni konut KDV oranları için; "Konuta binecek her yük fiyata yansır. Satış ve tapu fiyat farklılıkları haksız rekabeti arttırır." şeklinde konuştu...

Bimeks, 54'üncü şubesini Elazığ'da açtı!

Bimeks olarak 33 ilde hizmet vermeye başladıklarını ifade eden Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, 'Yıl sonuna kadar 56 mağazaya ulaşacağız. Anadolu insanına teknolojide en iyi fiyatı, rekabeti, güler yüzlü hizmeti getireceğimizi' söylemiştik' dedi

Elite City fiyat listesi! 223 bin lira 1 oda 1 salon!

Elite City fiyat listesine göre;   oda 1 salon daireler 223 bin liradan, 2 oda 1 salon daireler 315 bin liradan, 3 oda 1 salon daireler 438 bin liradan, 4 oda 1 salon daireler ise 781 bin liradan satışa sunuluyor...

Rixos Elysium Suites'te metrekare fiyatı 5 bin 500 dolar!

Rixos Elysium Suites Taksimde bulunan 1 oda 1 salon dubleks konutların ortalama metrekare fiyatı 5 bin 500 dolar ile 8 bin 250 dolar arasında değişiyor. Proje için banka kredisi kullanılabiliyor. Veya peşin ödeme yapılabiliyor

Nuvo Dragos fiyat listesi ve ödeme planı! 248 bin liraya!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Nuvo Dragos fiyat listesi ve ödeme planı güncellendi. Projede yer alan en ucuz konutun fiyatı 248 bin liradan başlıyor. En pahalı konutun fiyatı ise 898 bin liraya kadar yükseliyor

seramikte fiyat rekabeti Haberi

seramikte fiyat rekabeti

Dünyada seramik pazarı büyümesine karşın iki yıldır Türkiye’nin seramik ihracatı geriliyor. Kapasite fazlası bulunan sektörde bazı firmaların yeni pazarlar bulmak yerine diğer firmaların müşterilerine yöneldiğini ve sadece fiyat düşürerek rekabet etmeye çalıştığını söyleyen Graniser Seramik Genel Müdürü Erol Hacıoğlu, bu durumun sektörün dünyadaki imajını sarstığını dile getirdi. 


Dünyada 2011’de 2.2 milyar m2 olan toplam seramik ihracatının, her yıl yüzde 8-9 büyüyerek geçen yıl 2.7 milyar m2 ulaştığını vurgulayan Hacıoğlu, “2002’de açıklanan ‘Seramik Sektörü Strateji Belgesi ve Eylem Planı’nda vizyon Türk seramik sektörünün imajını yükseltmek ve küresel pazar payını artırmak; genel amaç da iç ve dış pazarda sağlıklı bir büyümeyi sağlamak, Türk seramik sektörünün rekabet gücünü artırmak olarak belirlenmişti. Ama o yıl 92 milyon m2 olan ihracatımız, 2013’te 88 milyon m2’ye,...