20 / 04 / 2024

Sercan Vahattin Dede

Sercan Vahattin Dede

Dede International Fair Stand Center Lojistik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Sercan Vahattin Dede tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy'de kuruldu.

Sercan Cihan Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sercan Cihan Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Sercan Cihan tarafından kuruldu.

Aslan Dede, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı! 

Tek Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş., Tek Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Aslan Dede görevinden istifa etti...

Ali Ağaoğlu yeniden dede oldu! Alican Ağaoğlu ikinci kez baba oldu!

Ağaoğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu yeniden dede oldu. Ali Ağaoğlu’nun oğlu Alican Ağaoğlu ikinci kez baba oldu...

İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu evlendi!

Otel ve gayrimenkul yatırımları bulunan Gençoğlu Group'un eş başkanı İlyas Gençoğlu'nun oğlu Sercan Gençoğlu, Mina Ekici ile evlendi. Zorlu PSM düğün için Fransız Versay Sarayı'na dönüştürüldü. 

Dede mirası konağı otele dönüştürdü!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yaşayan girişimci Banu Elif Karabulut, dedesinden kalan konağı KOSGEB desteğiyle butik otele dönüştürdü.

İstanbul Lotus İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Lotus İnşaat Gayrimenkul Turizm Otomotiv Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 TL sermaye bedeli ile Dursun Tosun, Emir Kasım Saral, Raci Aytemür ve Yasin Dede tarafından kuruldu.

Somastron İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somastron İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan İşeri tarafından kuruldu.

İnegöl'de bu apartmanı görenler hayrete düşüyor!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 4 katlı apartmanın zemin katındaki Arap Dede Türbesi, görenleri şaşırtıyor. Ramazan ayı nedeniyle vatandaşlar türbeye yoğun ilgi gösteriyor.

Yiğit Asel Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Asel Turizm Petrol Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Çağlar tarafından kuruldu. 

Çamlıhemşin'de paylaşılamayan konağın önüne kurduğu çadırda yaşıyor!

Rize Çamlıhemşin'de dede yadigarı kültür varlığı 182 yıllık tescilli konak, varisleri arasında paylaşılamıyor...

Sgz İnşaat Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Sgz İnşaat Madencilik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Sercan Güz tarafından kuruldu. 

Abs Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abs Mermer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Açar tarafından kuruldu. 

Ayrancı Belediyesi'nden 11 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Karaman İli, Ayrancı İlçesi, Dede Mahallesi'nde yer alan mülkiyeti Ayrancı Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul üzerinde 11 milyon 150 bin TL bedel ile kat karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirilecek. 

Sercan Vahattin Dede Haberi

Sercan Vahattin Dede

Dede International Fair Stand Center Lojistik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Sercan Vahattin Dede tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Dede International Fair Stand Center Lojistik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında kurulacak her türlü fuar sergi ve panayırlarda her türlü mimari proje işleri ile bunlara bağlı tefrişat dekorasyon ve aydınlatma projelerini yapmak yaptırmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dede International Fair Stand Center Lojistik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Küçükbakkalköy, Kayışdağı Caddesi, Ayşe Hatun Çeşme Sokak,...