25 / 04 / 2024

serdar anıl

serdar anıl

Hollanda-Türkiye ortaklığı Multi Turkmall'ın yaptırdığı 'Mersin Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ne gelen ziyaretçilerin yarıdan fazlasını Suriye ve çevre illerde oturanlar oluşturuyor.

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Aksu, Anıl Şahin ve Gözde Çavuşoğlu ortaklığında kuruldu.

Piyasalarda normalleşme başladı! Dövizde ‘üçlü kur’ dönemi sona erdi!

Seçim öncesi piyasalardaki belirsizlik ve kurlarda oluşan baskı nedeniyle oluşan üçlü kur dönemi sona erdi. Kapalıçarşı’daki dolar kuru, banka kotasyonlarının altına geriledi.

Ekonomi kötüye giderken lüks ürün tüketiminin altın çağını yaşamasının nedeni ne?

Bütün dünya enflasyonun yıkıcı etkileri ile mücadele etmeye çalışırken daha da pahalılaşan lüks ürünlerin tüketimi altın çağını yaşıyor. Peki lüks ürün tüketiminin artmasındaki nedenler ne? Uzmanlar açıkladı...

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Turan tarafından kuruldu.

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Anıl    Okul tarafından kuruldu.

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Cemal Gürbey tarafından kuruldu.

İstanbul için plan, proje ve ihalesi devam eden 60 sağlık tesisi var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde İstanbul'a yapılan yatırımları değerlendirdi. Erdoğan, "Sağlıkta 17 bin 534 yatak kapasiteli 66 hastaneden oluşan 163 adet sağlık tesisi inşa ettik" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbullulara metro müjdesi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde, İstanbul'da yapılan çalışmalara ilişkin konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da yeni açılacak metro hatları ile ilgili bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 bin 48 sağlık tesisi inşa edildi!

AK Parti İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de yapılan sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar deprem konutlarımızı bitireceğiz!

Partisinin  Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları ile ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faizsiz konut sistemiyle ilgili talimat!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Lütfi Elvan’a 'faizsiz konut alma sistemi' hakkında talimat verdi. Erdoğan'ın “Lütfi, şu işe bir çekidüzen verin. Bunlarla ilgili şikâyetler artıyor, yakında Kombassan, Çiftlik Bank işine dönecek. Batarlarsa devlete yük olacak hepsi” dediği iddia ediliyor.

İsmet Yatçılık Turizm Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İsmet Yatçılık Turizm Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Anıl Adıbelli tarafından kuruldu.

serdar anıl Haberi

serdar anıl




Şirketin yönetim direktörü Serdar Anıl, bölgenin çekim merkezi haline gelen Forum Mersin'in Akdeniz'in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olduğunu söyledi. Anıl, kente 200 mağaza, 9 salonlu sinema, restoran ve eğlence alanları sunan merkeze gösterilen ilgiden memnun. Merkezi bir ay içerisinde çoğunluğunu Adana ve Gaziantep gibi komşu kentlerin yanı sıra Suriye'den gelen 1 milyon 600 bin kişinin ziyaret ettiğini belirten Anıl, "Yılda da 10 milyon ziyaretçi çekmeyi hedefliyoruz." dedi. Kentin ticari hayatının yanı sıra sosyal hayatına da büyük katkı sağlayacaklarını ifade eden Anıl, önümüzdeki aylarda Suriye'deki ticari potansiyeli de Mersin'e çekeceklerini belirtti. Anıl, merkezin, kentin ticari ve turizm potansiyelini artırmasının yanında 2 bin 500 kişilik bir işgücü de oluşturduğunu kaydetti.


(Zaman)...