25 / 04 / 2024

Serdar Ortaçın villası

Serdar Ortaçın villası

2014'te evlendiği İrlandalı model Chloe Loughnan'dan geçtiğimiz günlerde boşanan Serdar Ortaç, hakkında çıkan iddiaları Instagram hesabından kesin bir dille yalanladı.

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Demir İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Tapusu olan herkesi ilgilendiriyor! Aniden hisseli tapu ortağınız değişebilir, piyasanın yarı fiyatına kayar gider!

Hisseli tapusu olan vatandaşların dikkat etmesi gerek bazı maddeler bulunuyor. Bilindiği üzere her hissedar, mülkiyete sahip olma ve üzerinde tasarrufta bulunma hakkına sahip oluyor. 

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ak tarafından kuruldu.

Serdar Ortaç 82 milyon TL değerindeki villasını satıyor!

Şarkıcı Serdar Ortaç, 750 metrekare, 8 oda 4 salonlu ve 4 banyolu 82 milyon TL değerindeki, İstinye'deki villasını satışa çıkardı.

Hisseli arsalarda anlaşmazlık olursa ne olur?

Hisseli arsa, hisseli tapular birden çok ortağın bulunduğu ve bu kişilerin tasarrufu altında olan mülkler, tapulardır. Peki bu hissedarlar bir anlaşmazlık yaşarsa ne olur? İşte bu sorunun yanıtı!

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Serdar Ortaç vasiyetini ilk kez açıkladı! Bakın serveti ne kadarmış...

Şarkıcı Serdar Ortaç vasiyetini ilk defa açıkladı. İşte 40 milyon değerinde evi olduğunu söyleyen Serdar Ortaç'ın vasiyeti...

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

Serdar Ortaç: Chloe evime haciz koydurdu!

Maddi anlamda zor zamanlar geçiren Serdar Ortaç eski eşi Chloe Loughnan'ın evine haciz koydurduğunu dile getirdi.

Alattin Serdar As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alattin Serdar As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Şahin tarafından kuruldu.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Serdar Ortaç ile Seçil Gür aynı evde mi yaşıyor?

Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür ile birlikte yaşadıklarına dair iddialara kaçamak yanıt verdi.

Serdar Ortaçın villası Haberi

Serdar Ortaçın villası


Şarkıcı Serdar Ortaç (49) ile İrlandalı manken Chloe Loughnan (27) 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. 5 senelik evlilik geçen perşembe günü bitti. Loughnan'ın boşanmak için 20 milyon TL'lik evin yarısını istediği iddia edilmişti. Posta gazetesinde yer alan habere göre, Popçu, Instagram hesabından hakkında çıkan iddialara karşı bir açıklama yaptı.

Güzel manken Chloe Loughnan, ''Severek ayrıldık'' demiş, Serdar Ortaç ise ''Hep arkadaş kalacağız'' açıklamasını yapmıştı.

Chloe'nin Emirgan'daki oturdukları 20 milyon TL değerindeki iki katlı villanın yarısını istediği iddia edilmişti.

Serdar Ortaç, hakkında çıkan iddiaları Instagram hesabından kesin bir dille yalanlayarak şu notu düştü:

"HABERLER YALAN"


''Haberlerde çıkan Chloe, Serdar'ın evini istediği haberi yalandır. Biz anlaşarak...