27 / 04 / 2024

Serdar Sandal düşük faizli kredi çağrısı

Serdar Sandal düşük faizli kredi çağrısı

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşüm kredisini değerlendirdi.

Serdar Sandal'dan düşük faizli kredi çağrısı!

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşüm kredisini değerlendirdi.

Serdar Sandal'dan Bayraklı kentsel dönüşüm açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin, "Hazırlanan plan notları Büyükşehirimizde de onaylandıktan ve uygun kredi koşulları bulunduktan sonra vatandaşlarımıza müjdeli haberi vermek istiyoruz" dedi.

Serdar Sandal: Yeni imar düzenlemesi için çalışıyoruz!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kovid-19 ve depremden etkilenen bölge esnafını ziyaret etti ve "Yeni imar düzenlemesi üzerinde çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hak kaybı olmadan sağlam ve modern yapılara kavuşturmak istiyoruz. Tüm ihtiyaçlarınızda yanınızdayız" dedi.

Serdar Sandal'dan Rızabey ve Doğanlar apartmanları raporuyla ilgili açıklama!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yıkılan Rızabey ve Doğanlar apartmanları için Bayraklı Belediyesi Deprem Etüt Merkezi'ne ait raporların, bina yönetimlerinin talebi üzerine hazırlanmış, tavsiye niteliğinde raporlar olduğunu belirtti.

Sandal Balık'ın ikincisi yine Yeniköy'de açıldı!

Yeniköy'de salaş bir Sandal Balık vardı. 8 yıllık bir yerdi. Geçen sene sahibi Burak Akın yine Yeniköy'de daha büyüğünü, daha şık olanını açtı. Diğeri de duruyor. İki yerde de harika lezzetler tatmak mümkün.

François Gagnon: Türkiye'de fiyatlar şehir merkezlerinden daha düşük seviyelerde!

ERA Türkçe, Gayrimenkul Akademisi ve Uygulama Ofisi'ni açtı. Şirketin Avrupa Başkanı François Gagnon "Türkiye'de fiyatlar, şehir merkezlerinden daha düşük seviyelerde seyretmekte.Türkiye'de görülmesi gereken birinci farkı olarak düşünüyorum" dedi.

Demir Döküm Fabrikaları genel kurul ilanını yayımladı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş., 2013 Yılı Olağan Genel Kurul İlanı ve Ekleri'ni yayımladı. Demir Döküm Fabrikaları Olağan Genel Kurul Toplantısı belirtilen gündemi konuşmak üzere 10 Haziran 2014 Salı günü toplanacak...

Çemaş Döküm Sanayi komite üye atamalarını yayınladı!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Çemaş Döküm Sanayi A.Ş komite üye atamalarını yayınladı.

Özak GYO genel kurul bilgilendirme dökümanını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, genel kurul bilgilendirme dökümanı ile ekinde yer alan bağımsız üye adayları özgeçmişleri ve ilişkili taraf işlemleri raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile paylaştı...

Metrekare.com ile her yer tanıdık!

Taşınmak, hayatınızı değiştirmek anlamına gelebilir. Metrekare.com “ Çevrede Neler Var ? ” özelliğiyle ihtiyaç duyabileceğiniz her noktayı ulaşım imkanları ve yürüme süreleriyle birlikte gösteriyor. Yani Metrekare.com ile her yer tanıdık.

Ay Işığı Evleri'nde en düşük teklifi Şifa İnşaat verdi!

Geçtiğimiz ay yaklaşık maliyetin üstündeki teklifler nedeniyle iptal olan Ay Işığı Evleri'nin yeni yapım ihalesi gerçekleştirildi. Ay Işığı Evleri'nde en düşük teklifi Şifa İnşaat verdi...

Ege Seramik genel kurul bilgilendirme dökümanlarını internet sitesinde yayınladı!

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 6 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak 2013 yılı olağan genel kuruluna ilişkin bilgilendirme dökümanların internet adresinde yayınlandığını duyurdu. Konu ile ilgili açıklama şöyle...

Çemaş Döküm Sanayi genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Serdar Sandal düşük faizli kredi çağrısı Haberi

Serdar Sandal düşük faizli kredi çağrısı

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleşti. İz Gazetesi'nden Gizem Taban'ın haberine göre; Bayraklı Belediyesi'nin 2022 Şubat olağan ikinci meclis oturumu Bayraklı Belediye Başkanı  Serdar Sandal’ın yönetiminde yapıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Sandal kentsel dönüşüm kredisi için “Kredinin 200 bin liradan 400 bin liraya çıkmasında kimin katkısı olduysa Allah razı olsun. Şimdi faizle ilgili de bir adım atılırsa, 2 yıl ödemesiz 18 yıl ödemeli ve düşük faiz olursa Bayraklı’nın kangren olan sorunu çözülmüş olur” ifadelerini kullandı.

Bayraklı Belediyesi şubat ayı olağan ikinci meclis oturumu Bayraklı Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Serdar Sandal’ın yönetiminde gerçekleşti. Toplantıda Başkan Sandal, 200 bin TL’den 400 bin TL’ye çıkarılan kentsel dönüşüm kredisine dikkat çekerek kredide faiz oranının düşürülmesi ve ödeme süresinin uzatılması konusunda...