26 / 04 / 2024

Serdar Sandal imar planı açıklaması

Serdar Sandal imar planı açıklaması

Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde, 80 hektar büyüklüğündeki alanda imar planlarını bitirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ben müteahhitin değil, halkın başkanıyım. Bize güvenin, vatandaşlarımızın bir kuruşluk hakkını başkalarına yedirirsem namerdim” dedi.

İzmirlilere kentsel dönüşüm müjdesi! 60 hektarlık alanın tamamı dönüştürülecek!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, seçildiği günden bu güne yaptığı çalışmaları anlatarak, Bayraklılara kentsel dönüşüm müjdesini verdi.

Serdar Sandal'dan İzmirli deprem mağdurlarına sevindiren haber!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,9 büyüklüğündeki İzmir depreminin ardından şehirde gündeme gelen emlak krizi hakkında açıklamalar yaptı.

Serdar Sandal'dan düşük faizli kredi çağrısı!

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşüm kredisini değerlendirdi.

İzmir Bayraklı'da revizyon planları tamamlandı!

Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde, 80 hektar büyüklüğündeki alanda imar planlarını bitirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ben müteahhitin değil, halkın başkanıyım. Bize güvenin, vatandaşlarımızın bir kuruşluk hakkını başkalarına yedirirsem namerdim” dedi.

İzmir Bayraklı'daki kentsel dönüşüm sorunu çözülüyor!

İzmir Bayaklı'da devam eden kentsel dönüşüm problemleri ortadan kalkıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

İzmir Bayraklı'nın gündemi kentsel dönüşüm!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede önceliğin kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu dile getirdi. 

Serdar Sandal'dan imar artışı ve deprem konutları açıklaması!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, imar artışı taleplerini değerlendirerek "Belediye olarak ilgili yasa ve mevzuat çerçevesinde çalışıyoruz" dedi. Sandal, "Yeni yapılara kavuşma aşamasını el birliğiyle çözeceğiz" dedi.

Bayraklı'da 30 hasarlı bina yıkılacak!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede yıkılması gereken 30 binanın olduğunu dile getirdi. 

Bayraklı'da 1 ay içerisinde tüm riskli binalar yıkılacak!

İzmir Depremi'nde sonra çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 1 ay içerisinde Bayraklı'da tüm riskli binaların yıkılacağını söyledi.

İzmir Bayraklı'daki dönüşümde son durum ne?

İzmir depreminden sonra Bayraklılı vatandaşları yalnız bırakmayarak her ihtiyacı hızla gideren, bugün ise kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarında vatandaşın hak kaybına uğramaması amacıyla oldukça titiz davranan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, son durumu anlattı.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için yol haritası belirlenecek! 

İzmir Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) üyeleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümde izlenecek adımlar hakkında görüşleri değerlendirdi. 

O ilçede oturanlara 'Evlerinizi satmayın' uyarısı!

İzmir Bayraklı'da ‘İzmir modeli’ isimli dönüşüm hayata geçirilecek. İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklılara evlerini satmamaları uyarısında bulundu...

Serdar Sandal'dan Bayraklı kentsel dönüşüm açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin, "Hazırlanan plan notları Büyükşehirimizde de onaylandıktan ve uygun kredi koşulları bulunduktan sonra vatandaşlarımıza müjdeli haberi vermek istiyoruz" dedi.

Serdar Sandal imar planı açıklaması Haberi

Serdar Sandal imar planı açıklaması

Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde, 80 hektarlık alanda imar planlarını tamamlayan Bayraklı Belediyesi, "revizyon planlarını" mahalle sakinlerine aktardı.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Tepekule Kongre Merkezi’nde düzenlenen buluşmada, hazırlanan planlar paylaşıldı, vatandaşların talep ve önerileri alındı. Yeni planlara göre, mevcutta 86 bin metrekare olan yeşil alan oranı 90 bin metrekareye yükseltildi. Her iki mahalledeki sosyal tesis ve kültür sanat alanları ile park, otopark, eğitim, sağlık ve belediye tesis alanları da 127 bin metrekare büyüklükten 134 bin metrekareye çıkarıldı. Revizyon planlarında, binaların inşaat hakkı için de yüzde 5 artış planlandı. Kat sayının 12’ye çıkarılması da öngörüldü. 

"EŞİT VE ADİL BİR PLANLAMA YAPTIK"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, konuyla ilgili açıklamasında “Yerel seçimlerden bu yana pandemiyi, depremi, sel felaketini yaşadık. Ülke olarak ekonomik...