24 / 04 / 2024

Şerdil Dara Odabaşı söğütlüçeşme gar açıklaması

Şerdil Dara Odabaşı söğütlüçeşme gar açıklaması

İstanbul’dan Ankara’ya giden Yüksek Hızlı Tren’in kalkış istasyonu olan Söğütlüçeşme istasyonunun içinde sosyal donatı ve ticaret alanları olan bir tren garına dönüştürülme projesine ilişkin tepkiler devam ediyor...

Şerdil Dara Odabaşı: Söğütlüçeşme YHT Garı projesine yine itiraz edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kadıköy’deki “Söğütlüçeşme Yüksek Hızlı Tren Garı” projesi planları için İstanbul 13. İdare Mahkemesi tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararını üst mahkeme kaldırdı...

Dhy Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dhy Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dinçer Odabaş tarafından kuruldu.

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine Odabaşı Kırabalı tarafından kuruldu.

Sismik izolatör her binaya uygulanabilir mi? Kaş yaparken göz çıkarmayın!

Sismik izolatör her binaya uygulanabilir mi sorusunun yanıtı pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor.  Doç. Dr. Barış Erdil Sismik izolatör ile ilgili merak edilenleri tek tek açıkladı...

Azimi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Azimi İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Dara tarafından kuruldu.

Ubm Geoteknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ubm Geoteknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Okan Erdil tarafından kuruldu.

Avensa Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Avensa Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Ayla Tokgöz Odabaş ve İskender Civil ortaklığında kuruldu.

Ody Tasarım Ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ody Tasarım Ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Odabaşı tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Doğalgaz ve elektrik faturalarına düzenleme mi geliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ukrayna ziyareti sonrasında Gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Erdoğan, yüksek gelen doğalgaz ve elektrik faturaları ile ilgili, ''Biz vatandaşımızı dara, zora sokacak bir fiyat uygulamasını yapmayız.'' dedi.

Şerdil Dara Odabaşı'ndan tarihi tren istasyonları açıklaması!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, ilçede atıl kalan tarihi istasyon binalarının Kadıköylülerin görüşünü alarak müze, kütüphane, kültür ve sosyal yaşam merkezine çevirmek amacıyla çağrıda bulunmuştu. Çağrısına yanıt alamayan Odabaşı, yeni açıklamalarda bulundu.

Şerdil Dara Odabaşı: Kalamış Yat Limanı'nı neden iptal ettiniz, neyi saklıyorsunuz?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve iptal edilen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Uzdar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzdar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Imran Amın Dara ve Melih Uzun ortaklığında kuruldu.

Şerdil Dara Odabaşı: 6 tarihi istasyon binasına talibiz!

Kadıköy Belediyesi'nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı “Kadıköyümüzde 6 tane tarihi tren istasyonu bulunuyor. Ulaştırma Bakanlığı tarafından atıl ve metruk halde bırakılan bu istasyonlara talibiz” ifadelerini kullandı.

Sase Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Sase Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited  Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Odabaş tarafından kuruldu.

Şerdil Dara Odabaşı söğütlüçeşme gar açıklaması Haberi

Şerdil Dara Odabaşı söğütlüçeşme gar açıklaması

Devlet Demiryolları, 65 bin 370 metrekarelik alanda, 42 bin 451 metrekare inşaat yapılması planlanan proje için “Fıratcan İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş.” şirketini yetkili kıldı. Yapım sürecinde TCDD’ye, her yıl ÜFE oranında artırılmak üzere aylık 32 bin 315 TL kira ödeyecek şirketin 25 yıllık işletme süreci için aylık kirası 161 bin 574 TL olarak belirlendi. 

660 metre yeni ray hattı döşenecek ve 36 ayaklı viyadük yapılacak 193 milyon toplam bedelli projede, 443 araçlık otoparkla 118 dükkan ve ofis de kullanıma açılacak. 

Odabaşı: ‘‘Bu proje Kadıköy çarşısını yok edecek trafik yoğunluğunu arttıracak, Kadıköy yeni bir AVM kaldıramaz’’

Bu inşaata göreve geldiği 31 Mart 2019’dan beri karşı çıkan Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kadıköy’ün kalbine yapılacak projenin ilçedeki hayat kalitesini felç edeceğini belirtiyor. 

VOA...