25 / 04 / 2024

Serenay Aktaş

Serenay Aktaş

Oyuncu Serenay Aktaş, şöhret olduktan sonra Kağıthane'de oturmaya devam etti. Aktaş, "Geçen sene biriktirdiğim parayla aileme ev aldım. Ama yine aynı bölgeden. Çünkü orası bana nereden geldiğimi hatırlatıyor" dedi.

Serenay Aktaş, Teşvikiye’de kafe açtı!

Oyuncu Serenay Aktaş, bir arkadaşıyla Teşvikiye’de kafe açtı. Aktaş, yeni başlayacak dizisinde bir polisi canlandıracak.

Serenay Aktaş, emlak yatırımlarını Kağıthane'de yapıyor!

Oyuncu Serenay Aktaş, şöhret olduktan sonra Kağıthane'de oturmaya devam etti. Aktaş, "Geçen sene biriktirdiğim parayla aileme ev aldım. Ama yine aynı bölgeden. Çünkü orası bana nereden geldiğimi hatırlatıyor" dedi.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta başvuru ve satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. İşte Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuru tarihi...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuru 2015!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Projede başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuru 2015 detayları...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap son başvuru günü!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 74,76 metrekarelik 2+1 daireler ve 106,31 metrekarelik 3+1 daireler satışa sunuluyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap son başvuru günü...

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel için 120 ay vade yapılıyor. Peki Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuruları ne zaman yapılacak?

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 93 adet konut satıyor!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta yer alan 93 adet konutu kurayla satışa sunuyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu projede fiyatlar 101 bin 21 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Aktaş 3. Etapta geri sayım başladı!

Aktaş 3. Etap Toplu Konutları'nda son rötuşlar yapılıyor. Konutlar yeni sahiplerine bu yıl içinde kapılarını açacak. Toplu Konutları, bu yıl içinde sahiplerine teslim edilecek.

Aktaş 3. Etap Toplu Konutları'nda geri sayım başladı!

Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Başkan Tiryaki, ilçede önemli adımlar attı. Aktaş 3. Etap Toplu Konutları'nda geri sayım başladı.

Alinur Aktaş, İnegöl projelerini açıkladı!

İnegöl'de bu yıl 250 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak. Eskişehir Rixos Otel'de yapılan Yıllık değerlendirme toplantısında 2014'te yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeleri açıkladı.

TOKİ Ankara Aktaş 3. Etap yedeklerinin konut seçim dönemi başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde 51 tane daire idare stokunda kaldı. Stokta bulunan 51 daire için yedek hak sahiplerine satış sözleşme imzalama süreci başladı.

Alinur Aktaş: 2015 yılı İnegöl için hamle yılı olacak!

Geride kalan 2014 yılını değerlendirerek konuşmasına başlayan Başkan Alinur Aktaş, yerel seçimler ile birlikte hayata geçen Bütünşehir Yasası'nı da değerlendirdi. İşte Başkan Aktaş'ın konuşmasından satır başları...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 3+1 konut kura sonucu!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 3+1 konut kura sonucu açıklandı. Toplam 151 tane daireden meydana gelen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Serenay Aktaş Haberi

Serenay Aktaş

Futbol sahalarında meşin yuvarlağın peşinde koşarken keşfedilip Survivor yarışmasıyla şöhret olan Serenay Aktaş, şu sıralar ekranlara transfer olmanın tadını çıkarıyor. Aktaş, 'Acil Aşk Aranıyor' dizisinde oynuyor. Şöhret olduktan sonra da Kağıthane'de oturmaya devam ettiğini söyleyen Seranay Aktaş şöyle konuştu; "Geçen sene biriktirdiğim parayla aileme ev aldım. Ama yine aynı bölgeden. Çünkü orası bana nereden geldiğimi hatırlatıyor ve neler yaşadığımı unutturmuyor. Ben Kağıthane'de doğup...