24 / 04 / 2024

Serencebey Yokuşu

Serencebey Yokuşu

Viera Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Abdullah I Alkhorayef tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

Konya'da kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Konya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Larende Yokuşu'nda yıkımlar başladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

İzmit Kültür Tepesi cephe iyileştirme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi, kentin Kültür Tepesi İmaret Yokuşu, İnönü Caddesi ve Saray yokuşu’ndaki binaları kapsayan cephe iyileştirme çalışması için ihaleye çıktı.

BJK Plaza'dan 5 milyon dolarlık kira geliri!

Beşiktaş'tan 5 milyon dolarlık hamle BJK Plaza'da dün son Yönetim Kurulu toplantısını yapan Beşiktaş yönetimi, Akaretler Yokuşu'na veda ediyor.

İzmit İmaret Camii risk altında!

Yıldırım isabet etmesiyle hasar gören, İzmit’teki en zarif, en önemli camilerden biri olan Kemalpaşa Mahallesi İmaret Yokuşu mevkiindeki İmaret Camii risk altında.

Kuruçeşme Yokuşu'ndaki çöken yol onarıldı!

Ulus trafiğini, Boğaz sahil yoluna bağlayan Kuruçeşme Yokuşu'nda yol çöktü. Belediye, yolu vatandaşların şikayetine rağmen bir türlü yapmadı. Sözcü Gazetesi vatandaşın yol çilesini haber yaptıktan sonra yol 1 gecede onarıldı.

Giresun Kazancılar Yokuşu yenileniyor!

Giresun Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı, otopark ve meydan düzenleme projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Belediyenin 2015 yılının en önemli projelerinden biri olan projede Kazancılar Yokuşu’nun yapımına başlandı.

Fatih Otlukçu Parkı hizmete açıldı!

Ali Kuşçu Mahallesi Otlukçu Yokuşu Sokak’ta inşası süren Şeyh-ül İslam Mehmet Celalettin Cami’nin arkasındaki alan Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeni bir park olarak düzenlenerek, hizmete açıldı.

Topkapı Kaleiçi Parkı yenilendi!

Topkapı Mahallesi Bican Bağcıoğlu Yokuşu Kaleiçi mevkiinde yer alan ve kullanım değerini yitirmiş durumdaki park, Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenilenerek, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Trabzon'daki bir inşaat ve reklam ajansının yöneticisine 12 yıl hapis istemi!

İskenderpaşa Mahallesi Taşbaşı Yokuşu'ndaki bir inşaat taahhüt ve reklam ajansının yetkilisi Alaş, aynı iş yerinin muhasebecileri Kaya ve kardeşi ile bu kişilerce sigortalı gösterildikleri öne sürülen 70 kişi hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı.

İzmir Eşrefpaşa caddesindeki çalışmalar için meksika modeli önerildi!

İkiçeşmelik yokuşu olarak bilinen tarihi Eşrefpaşa Caddesi'nde yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarının ardından manzara yine değişmedi. İzmir'e yakışmayan görüntüler için 'Meksika' modeli önerildi.

Ünye cazibe merkezi olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye ilçesinde şehirlerarası otobüs terminali, 2. el oto galeri, Fevzi Çakmak Mahallesi Sosyal Alan Projesi, Ünye Çamlık, Ünye Çınarsuyu ve Kadılar Yokuşu’nda incelemelerde bulundu.

Serencebey Yokuşu Haberi

Serencebey Yokuşu

Viera Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Abdullah I Alkhorayef tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 4 Mart'ta kurulan Viera Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi'nin iş konusu: Yürürlükte bulunan hukuki düzenlemeler kapsamında kamu ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkulüngayrimenkul projesinin piyasa araştırması ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Viera Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Serencebey Yokuşu, Fırat İş Merkezi,...