19 / 04 / 2024

Serenity Halkalı ödemeleri

Serenity Halkalı ödemeleri

Serenity Halkalı’da piyasa konut kredisi faiz oranlarının altında, kampanyalı konut kredisi oranları ile avantajlı ev sahibi olunuyor. Serenity Halkalı’da teslimler 2014 yılının Haziran ayında yapılacak.

Serenity Halkalı’da Mart kampanyası! 36 ay 0 faiz fırsatı!

32 yıllık Bakırcı Yapı güveni ve kalitesiyle inşa edilen Serenity Halkalı’da piyasa konut kredisi faiz oranlarının altında, kampanyalı konut kredisi oranları ile avantajlı ev sahibi olunuyor...

Bakırcı Serenity Cadde Halkalı lansman indirimi!

Toplam 180 adet daireden meydana gelen Bakırcı Serenity Cadde Halkalı lansman indirimi kapsamında yüzde 20 fiyat avantajı sunuluyor.

Serenity Cadde Bakırcı Yapı daire teslimleri!

Halkalı Serenity Cadde projesinde lansman öncesi yüzde 20 fiyat avantajı sunuluyor. Proje Bakırcı Yapı tarafından İstanbul Halkalı'da hayata geçirildi...

Serenity Cadde Halkalı'nın lansmanı Eylül'de!

Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçirilen Serenity Cadde Halkalı'nın lansmanı Eylül'de yapılacak. Projede toplam 180 adet daire yer alacak.

Serenity Cadde Halkalı fiyatları!

Ön satışa sunulan Serenity Cadde Halkalı fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor. Proje Bakırcı Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Serenity Cadde Bakırcı Yapı fiyat!

Serenity Cadde projesinde 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Bakırcı Yapı imzası taşıyan proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirildi...

Serenity Cadde metrekare fiyatları!

Serenity Cadde projesi Bakırcı Yapı tarafından İstanbul Halkalı'da hayata geçirildi. Projede toplam 180 daireye yer veriliyor...

Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Ön satışların başladığı Serenity Cadde projesi Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Serenity Cadde teslim tarihi!

Serenity Cadde Evleri İstanbul Halkalı'da Bakırcı Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor...

Serenity Cadde ön satışları başladı!

”Serenity” markası ile konut üretimine devam eden Bakırcı Yapı'dan Halkalı'da yeni bir proje daha geliyor. Serenity Cadde ön satışları başladı.

Halkalı Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Residence'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Projenin Şubat ayı sonunda satışa sunulması planlanıyor. Peki Halkalı Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Evleri ne zaman satışa çıkacak?

Serenity Plus Halkalı'da konut ve ticari alanlar bulunuyor. Marriott Hotel'e yakın konumda olan proje Bakırcı Yapı imzası taşıyor. Peki Serenity Plus Evleri ne zaman satışa çıkacak?

Serenity Plus Halkalı satış ofisi!

Serenity Plus Halkalı satış ofisi telefon numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı imzası ile yükselen projede Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek.

Metropark Halkalı ödemeleri!

İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yükselen projede teslimler 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Projede son 100 adet evin satışı devam ediyor. Metropark Halkalı ödemeleri kapsamında peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Serenity Halkalı ödemeleri Haberi

Serenity Halkalı ödemeleri

32 yıllık Bakırcı Yapı güveni ve kalitesiyle inşa edilen Serenity Halkalı’da piyasa konut kredisi faiz oranlarının altında, kampanyalı konut kredisi oranları ile avantajlı ev sahibi olunuyor.


36 aya %0, 60 aya %0,72 , 120 aya %0,88 avantajlı faiz oranı ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.


85 m2 ile 140 m2 arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri bulunan Serenity Halkalı’da   11 katlı 4 blok’ta  217 daire ve 20 dükkan yer almaktadır. Projedeki 4 bloktan biri tamamen residence ve home office olarak kurgulandı.


Basın Ekspres yolunun hemen yanında, Havaalanı’na 10 dk. mesafede konumlanan Serenity Halkalı kaliteli, konforlu ve güvenli bir yaşamın adresi olacak. 63 bin m2’lik spor, kültür ve eğlence merkezi Küçükçekmece Arena’ya da sadece 50 metre uzaklıkta.


Kapalı otopark, 7/24 kameralı...