25 / 04 / 2024

Serhat Aktaş

Serhat Aktaş

Üstaş Mimarlık Hafriyat İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ünal Aktaş, Serhat Aktaş tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 93 adet konut satıyor!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta yer alan 93 adet konutu kurayla satışa sunuyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu projede fiyatlar 101 bin 21 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Aktaş 3. Etapta geri sayım başladı!

Aktaş 3. Etap Toplu Konutları'nda son rötuşlar yapılıyor. Konutlar yeni sahiplerine bu yıl içinde kapılarını açacak. Toplu Konutları, bu yıl içinde sahiplerine teslim edilecek.

Aktaş 3. Etap Toplu Konutları'nda geri sayım başladı!

Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Başkan Tiryaki, ilçede önemli adımlar attı. Aktaş 3. Etap Toplu Konutları'nda geri sayım başladı.

Alinur Aktaş, İnegöl projelerini açıkladı!

İnegöl'de bu yıl 250 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak. Eskişehir Rixos Otel'de yapılan Yıllık değerlendirme toplantısında 2014'te yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeleri açıkladı.

TOKİ Ankara Aktaş 3. Etap yedeklerinin konut seçim dönemi başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde 51 tane daire idare stokunda kaldı. Stokta bulunan 51 daire için yedek hak sahiplerine satış sözleşme imzalama süreci başladı.

Alinur Aktaş: 2015 yılı İnegöl için hamle yılı olacak!

Geride kalan 2014 yılını değerlendirerek konuşmasına başlayan Başkan Alinur Aktaş, yerel seçimler ile birlikte hayata geçen Bütünşehir Yasası'nı da değerlendirdi. İşte Başkan Aktaş'ın konuşmasından satır başları...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 3+1 konut kura sonucu!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 3+1 konut kura sonucu açıklandı. Toplam 151 tane daireden meydana gelen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 2+1 konut kura sonucu!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap 2+1 konut kura sonucu açıklandı. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede toplam 151 tane daire yer alıyor.

TOKİ Ankara Aktaş 3. Etap kura çekilişi!

Daire tiplerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap'ta 151 adet daire bulunuyor. TOKİ Ankara Aktaş 3. Etap kura çekilişi bugün yapılacak.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kuraları çekildi mi?

Toplam 151 tane daire için başvuru sürecinin 1 Aralık'ta başladığı ve 19 Aralık'a kadar devam ettiği Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kuraları çekildi mi?

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura sonucu!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura sonucu bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplam 151 tane daireden meydana gelen projede daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura listesi!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede başvuru süreci 19 Aralık'ta sona erdi. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura listesi...

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura sonuçları!

Toplam 151 tane daireden oluşan TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap projesindeki dairelerin fiyatları minimum 101 bin 21 TL olarak belirlendi. İşte TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura sonuçları...

Serhat Aktaş Haberi

Serhat Aktaş

Üstaş Mimarlık Hafriyat İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ünal Aktaş, Serhat Aktaş tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu. Üstaş Mimarlık Hafriyat İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü etüt plan proje mimarlık mühendislik ve müşavirlik yapılar yerleşim olanları ve maden sahalarında jeolojik jeoteknik etütlerve maden etüdlerihidrolojik hidrojeplojik etüdler sıcak su etüdleri jeolojik inceleme ve harita yapımı ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


 Üstaş Mimarlık Hafriyat İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi, Fecir Sokak,...