29 / 03 / 2024

Şerif Yılmaz kütahya projeleri

Şerif Yılmaz kütahya projeleri

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, ''Kütahya 13 ilçesi 27 beldesi ve 341 köyü ile Marmara-İç Anadolu Akdeniz ve Ege arasında ana ulaşım ağının merkezinde, bölgeler arası bağlantı sağlayan çok stratejik bir noktadadır'' dedi

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Burak Yılmaz Etiler'den aylık 4 bin dolara ev kiraladı!

Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, boşanma aşamasında olduğu eşinin evine yakın bir ev kiraladı. Yılmaz kızlarına yakın olmak için aylık 4 bin doları gözden çıkardı...

Kütahya Kureyşler köysel dönüşümün örnek köyü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, "Köysel (Kırsal) Dönüşüm" Projesi dahilinde çalışmaların tamamlandığı ilk köy olan Kütahya'nın Aslanapa ilçesine bağlı Kureyşler, örnek gösteriliyor.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kırsal mimari korunmalı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Tarihi Kentler Birliği Gaziantep Buluşması’nda Tarihi Kentler Birliği’nin büyük bir okul olduğunu belirterek, “Biz bu okulda sadece kadimin değerlerini korumayı öğrenmiyoruz, aynı zamanda belediyeciliği de öğreniyoruz” dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kırsal mimari ayağa kaldırılacak!

Tarihi Kentler Birliği (TKB) ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, TKB olarak ÇEKÜL Vakfı ile birlikte el ele vererek, ata yadigarı kırsal mimariyi yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Kütahya Saz Köyü'ne modern düğün salonu inşa edildi!

KÜTAHYA'nın Gediz ilçesine bağlı Saz Köyü'nde, Kütahya İl Özel İdaresi, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve köy halkının yardımlarıyla yapılan modern düğün salonu törenle hizmete açıldı.

Artvin'deki Halis Yılmaz Köprüsü sorun yaratıyor!

Artvin Yusufeli, Erzurum Karayolu'nun Deriner Barajı'nın inşaatı sırasında yapılan Halis Yılmaz Köprüsü bu Karayolu'nun bağlantı köprüsü olarak kaldı. Yaşanan onca kazaya rağmen herhangi bir düzenleme yapılmayan Köprü problem oluşturmaya devam ediyor

Cem Yılmaz’dan kültür merkezi açıklaması!

Ziylan Grup’un Ataşehir’de inşa ettiği Water Garden isimli, Mayıs’ta tamamlanacak projede Cem Yılmaz Kültür Merkezi’nin açılacağı iddia edilmişti. Cem Yılmaz, kendi adına kültür merkezi yapılacağı haberlerini yalanladı.

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi 2017'de tamamlanacak!

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi Projesi açılış toplantısı gerçekleştirildi. Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Vali Şerif Yılmaz ve Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da katıldı...

TOKİ Kütahya İnköy başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Kütahya İnköy'de yüzde 20 peşinatta kalan kısım 240 ay taksitlendiriliyor. Projede 75 metrekare büyüklüğe sahip daireler bulunuyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy başvuruları ne zaman bitiyor?

Kütahya İnköy TOKİ Evleri emekli başvuru süresi!

Kütahya İnköy TOKİ Evleri emekli başvuru süresi yarın sona eriyor. 9 bin 208 TL'lik peşinatla daire sahibi olunabilen projede 180 veya 240 ay vade seçeneği sunuluyor.

TOKİ Kütahya İnköy emekli satılık daire!

TOKİ Kütahya İnköy emekli satılık daire seçenekleri arasında 2+1'ler bulunuyor. Kura tarihi 28 Ocak 2016 olarak belirlenen projede 300 adet konut emekli kategorisinde satışa sunuluyor.

Şerif Yılmaz kütahya projeleri Haberi

Şerif Yılmaz kütahya projeleri

Ülkemizin Marmara-İç Anadolu-Akdeniz ve Ege arasında ana ulaşım ağının merkezinde yer alan ve bir Ege Bölgesi kenti olan Kütahya 13 ilçesi 27 beldesi ve 341 köyü ile Marmara-İç Anadolu Akdeniz ve Ege arasında ana ulaşım ağının merkezinde, bölgeler arası bağlantı sağlayan çok stratejik bir noktadadır.


Tarım sektöründe istihdamın payı yüzde 52.6, sanayi sektöründe yüzde 25.7 hizmet sektöründe yüzde 35.3'tür. İlimiz Türkiye'de sekiz termal turizm merkezine sahip olan tek ildir. Sağlık turizmi Kütahya genelinde tüm turizm sınıflan arasında yükselen değer konumundadır. İlimizde bin 629 adet tescilli taşınmaz, 44 bin 688 adet tescilli taşınır kültür varlığı bulunmaktadır. Kütahya topraklannın yüzde 53’ü ormanlarla kaplı olduğu için her köşesi zengin doğa güzelliklerine sahiptir. İlimiz, Türkiye'de çini ve seramiğin başkenti madenciliğin merkezi bir i olarak...