26 / 04 / 2024

Şerif Yılmaz özgeçmiş

Şerif Yılmaz özgeçmiş

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz kimdir? Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, bugüne kadar hangi işerde görev aldı? Şerif Yılmaz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Şerif Yılmaz...

Konut fiyatları düşecek mi? Kirada yüzde 25 sınır kalkıyor mu? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz sinyali verdi...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomide hayata geçirilen adımlar, enflasyonla mücadele ve konut kiraları hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Emeklilik yaşı yükselecek mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilik yaşı konusundaki değişiklikler hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Volkan Yılmaz: 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var. Kira alamadığımız, 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var" dedi.

Refik Yılmaz: Bursa'yı emlakçılar planlamış!

Bursa Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bölgedeki yapılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ''Plansız şehirleşmenin cezasını hep birlikte çekiyoruz. Yakın geçmişimize kadar şehirleri plancılar değil, emlakçılar planlamışlar" diye konuştu.

Şerif Yılmaz, Acil Çağrı Merkezi inşaatını inceledi!

Vali Şerif Yılmaz, projesi ve ihalesi Kütahya Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve ödeneği İçişleri Bakanlığı ve İl Özel İdaresi’nce temin edilen Acil Çağrı Merkezi hizmet binasının devam eden yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Şerif Eren kimdir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı olarak Genel Kurul'un onayına sunulacak olan Şerif Eren'in özgeçmişini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Şerif Yılmaz: Kütahya, bölgeler arası bağlantı sağlayan stratejik kent!

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, ''Kütahya 13 ilçesi 27 beldesi ve 341 köyü ile Marmara-İç Anadolu Akdeniz ve Ege arasında ana ulaşım ağının merkezinde, bölgeler arası bağlantı sağlayan çok stratejik bir noktadadır'' dedi

Erdal Edip Yılmaz kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Maliyet Mücadelesinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini sürdüren Mimar Erdal Edip Yılmaz, 1993 yılında Mimar Sinan Üniversitesi’nden mezun oldu. İşte özgeçmişi...

Gül Yüzüncü Yılmaz: Yıkılması gereken binalar halen yıkılmadı!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Samsun Şube Başkanı Gül Yüzüncü Yılmaz, 17 Ağustos'un üzerinden 15 yıl geçmiş olmasına rağmen, yıkılması gereken ağır hasarlı birçok binanın hala yıkılmadığı söyledi.

Gül Yüzüncü Yılmaz: Deprem sonrası yıkılması gereken binalar halen yıkılmadı!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Samsun Şube Başkanı Gül Yüzüncü Yılmaz, 17 Ağustosun üzerinden 15 yıl geçmiş olmasına rağmen, yıkılması gereken ağır hasarlı birçok binanın hala yıkılmadığı belirtti.

İdris Güllüce'ye İsmet Yılmaz vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugün Birleşmiş Milletler Çevre Meclisi I. Toplantısına katılmak üzere bugün Kenya'ya gidiyor. Güllüce'nin dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz vekalet edecek.

Özge Kırkpınar Yılmaz Kurumsal İletişim PR ajansında Marka Direktörü olarak göreve başladı!

Özge Kırkpınar Yılmaz, 2,5 yıl boyunca çalıştığı Deniz Medya Grup ailesinden ayrılarak 5 Haziran 2014 Perşembe günü itibariyle Kurumsal İletişim PR ajansında Marka Direktörü olarak yeni görevine başladı...

Şerif Yılmaz özgeçmiş Haberi

Şerif Yılmaz özgeçmiş

Şerif Yılmaz kimdir?

Şerif Yılmaz, 04 Mayıs 1962 tarihinde Manisa İli Turgutlu İlçesinde doğdu. İlköğrenimini Turgutlu Bozkır Köyü İlkokulu'nda, Ortaöğrenimini Uşak Ömer Bedrettin Uşaklıgil Ortaokulu'nda, Lise öğrenimini Manisa Lisesi'nde tamamlamıştır. 1981 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne girerek 1985 yılında mezun olmuştur.


İstanbul Barosu'nda Avukatlık Stajını yapmış, 29.05.1986 tarihinde Uşak Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başlamıştır. 3 yıllık Kaymakam Adaylığı döneminde “bilgilerini artırmak ve uygulamaları yerinde görmek” üzere 1987-1988 yılları arasında 1 yıl süreyle İngiltere’ye gönderilmiştir. İngiltere’de bulunduğu esnada İngiltere Kamu Yönetimiyle ilgili inceleme ve araştırmalarda bulunmuştur. Kaymakam Adaylığı döneminde Uşak-Banaz ve Bolu-Mudurnu Kaymakam Vekillikleri yapmış ve 74. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarı ile tamamlayarak Azdavay Kaymakamlığına atanmıştır.


10.08.1989-21.08.1990 tarihleri arasında Kastamonu-Azdavay Kaymakamlığı,

04.09.1990-17.08.1992 tarihleri arasında Muş-Varto Kaymakamlığı, 

25.09.1992-17.08.1994 tarihleri arasında Bitlis Vali Yardımcılığı...