28 / 03 / 2024

şerifali remax özcan kuşçu

şerifali remax özcan kuşçu

Ataşehir'de arsa kalmayınca, yanıbaşındaki Şerifali'de fiyatlar bir yılda yüzde 50'ye yakın arttı. Şerifali'deki son projelerde fiyatlar fiyatlar ne?

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi açıldı!

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi 18 Şubat 2015'te, 2 milyon 100 bin TL sermaye ile, Ziya Arslan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Özcan Işıklar: Silivri'ye çimento fabrikası getirmek cinayet olur!

Silivri’de tarım arazisi üzerine yapılması planlanan çimento fabrikası hakkında açıklama yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Verimli tarım arazilerinin bulunduğu bir ilçeye çimento fabrikası getirmek cinayet olur” dedi.

Murat Özcan: Su yalıtımsız binalar depremde yerle bir oluyor!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, binalarda su yalıtımı yapılarak deprem gibi afetlerde can kayıplarının yüksek oranda önlenebileceğini söyledi. Murat Özcan, depremden korkmadan evlerinde konforlu yaşamak isteyenlerin öncelikle binal

Ülkü Özcan kimdir?

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Beyaz Çimento ve Özel Ürünler Genel Müdür Yardımcılığı'na atanan Ülkü Özcan iş hayatına 1999'da başladı. İşte özgeçmişi...

AKS Yapı Emporia Şerifali ne zaman satışa çıkacak?

Vural Sitesi yerinde inşa edilecek olan Emporia Şerifali projesinde inşaat çalışmaları henüz başlamadı. Projede 1-2 ay içinde inşaat çalışmaları başlayacak ve proje satışa çıkacak.

Özcan Tahincioğlu projelerinin şantiyelerini geziyor!

İşadamı Özcan Tahincioğlu, gayrimenkul sektöründe iddialı. Özcan Bey, Şişli ve Seyrantepe'de yapımına başladıkları inşaatların arasında yoğun günler geçiriyor..

Halil Dilek Özcan kimdir?

Sinop Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan kimdir? Halil Dilek Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Dilek Özcan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Dilek Özcan...

Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu.

Yavuz Özcan Parkı ve çevre düzenleme ihalesi gerçekleşti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Yavuz Özcan Parkı içinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) lokalinin yıkımını da içeren eski Özel İdare Alanı Çevre Düzenlemesi ihalesine, 22 firma katıldı.

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Mehmet Salih Satıcı, Alparslan Çalım, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli ile 5 milyon TL sermaye ile kurdu...

Özcan Tahincioğlu: Konut fiyatlarındaki artış sürecek!

Son iki yılda inşaat maliyetlerinde ciddi bir artış yaşandığını belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yaptığı açıklamada konut fiyatlarındaki artışın süreceğini dile getirdi...

Özcan Tahincioğlu: Konutta maliyetler yüzde 15 arttı, zam kaçınılmaz!

Son 1 yılda inşaat sektöründe maliyetlerin yüzde 15 arttığını belirten Tahincioglu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioglu, kâr oranları düşen şirketlerin yakında zam yapmak zorunda kalacağını ifade etti.

Özcan Tahincioğlu: Konutta maliyetler yüzde 15 arttı!

Son 1 yılda inşaat sektöründe maliyetlerin yüzde 15 arttığını belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, kâr oranları düşen şirketlerin yakında zam yapmak zorunda kalacağını ifade etti.

şerifali remax özcan kuşçu Haberi

şerifali remax özcan kuşçu

 

 Gelecek sene, bu bölgede arsa kalmayacağını söyleyen emlakçılar, Şerifali'nin en hızlı değerlenen gayrimenkul bölgesi olduğunu belirtiyor ve "Şerifali 1 numara" diyor.

Ataşehir'de TEM otoyolunun karşı tarafında "Şerif Ali'nin Çiftliği" olarak anılan bölge uzun yıllar kuş uçmaz kervan geçmez bir yer olarak kaldı. Şu anda ise arsa metrekare fiyatları 1500 dolara kadar yükseldi.

DAĞ BAŞINA MI GİDİYORUZ?

İstanbul Emlakçılar Odası Başkan Yardımcısı Nizamettin Aşa, sadece bir köprü bağlantısıyla Ataşehir'e bağlanan Şerifali'ye 10 sene önce...