16 / 04 / 2024

Serkan Benice

Serkan Benice

BNC Emlak Pazarlama İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Benice tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de Beyoğlu, Elhamra İş Merkezi'nde kuruldu

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Çizmeci tarafından kuruldu.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey...

Serkan Yıkım Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Yıkım Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Uyar tarafından kuruldu.

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Serkan Arıkuşu Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi!

Serkan Arıkuşu, emlak arayanları tek bir çatı altında bir araya getiren Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi...

Serkan Özten Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Özten Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özten tarafından kuruldu.

Serkan Sabur: Ev almak için şartlar olgunlaştı!

İntegral Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Makine Mühendisi Serkan Sabur, konut kredi faizlerinin düşmesiyle ilgili olarak ''Ev sahibi olmak isteyenler için bundan daha iyi bir fırsat olamaz." dedi.

Serkan Toper kimdir?

AKP'nin destekleyeceği MHP'nin Beşiktaş Belediye Başkan adayı Serkan Toper kimdir? Serkan Toper, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Serkan Kaya, Kıbrıs'tan 120 bin dolara ev aldı!

Arabesk müziğinin güçlü sesleri arasında yer alan Serkan Kaya, Kıbrıs'tan 120 bin dolara ev aldı.

Serkan Özen İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Özen İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özen tarafından kuruldu. 

Serkan Akın: Teknolojiyi tetkik etmeliyiz!

Mimar Serkan Akın, "Hayatımızı kolaylaştırdığını zannettiğimiz teknolojik şeyleri tetkik etmenin vakti geldi de geçiyor." diyor...

Serkan Benice Haberi

Serkan Benice

BNC Emlak Pazarlama İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Benice tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de kuruldu. 


BNC Emlak Pazarlama İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa,tatil köyleri...işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek...ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


BNC Emlak Pazarlama İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, İstiklal Caddesi, Asmalı Mescit Mahallesi, Elhamra İş Merkezi, No:130 Kat:2...