20 / 04 / 2024

Servet Uzunlar

Servet Uzunlar

Uzunlar Proje ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Servet Uzunlar tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Özyurt Sokak'ta kuruldu.

Evko Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evko Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Servet Uzunlar, Zeynel Abidin Besleney, Kamil Kerem Zengin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Servet GYO, Deks Yatırım'dan 637 bin 500 adet hisse aldı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Deks Yatırım A.Ş. nin, nominal bedeli 637 bin 500 TL olan 637 bin 500 adet hissesini 3 milyon 595 bin 500 EURO bedelle aldı...

Servet GYO 6 aylık faaliyet raporu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 6 aylık faaliyet raporu yayınladı. Bildiri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer aldı.

Servet GYO Deposite revize değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Deposite Sosyal Tesis 2017 yıl sonu 2. revize değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'deki hisselerini satıyor!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirakinin yurt dışındaki ortaklığa ait hisselerinin satış müzakereleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Servet GYO pay alım satım bildirimini yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamada pay alım satım bildirimini yayınladı.

Servet GYO'dan Deposite Sosyal Tesis açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2017 yıl sonu değerleme raporunda Deposite sosyal tesisin portföye dahil edilemeyeceği yönünde verilen görüşe dair açıklama yaptı. 

Servet GYO Deposite AVM için ruhsat başvurusu yaptı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2017 yıl sonu değerleme raporunda Deposite Outlet Alışveriş Merkezi'nin portföye dahil edilemeyeceği yönünde verilen görüşe dair açıklama yaptı.

Servet GYO 6 gayrimenkulün 2017 değerleme raporlarını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO 6 gayrimenkulünün 2017 değerleme raporlarını yayınladı. 

Servet GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağan dışı fiyat ve miktar hareketi hakkında açıklama yaptı.

Servet GYO 2018 faaliyet raporu!

Servet GYO 1 Ocak - 31 Mart 2018 hesap dönemine ait faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını KAP'ta yayınladı. 

Servet GYO 2017 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı olağan genel kurul toplantısı dün tescil edildi. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta yayınladı...

Servet GYO kar dağıtacak mı?

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel kurulun 2017 yılı kar dağıtımına ilişkin kararı hakkında açıklama yaptı.

Servet GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üyeliği için adaylık teklifi hakkında açıklama yaptı.

Servet Uzunlar Haberi

Servet Uzunlar

Uzunlar Proje ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Servet Uzunlar tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Özyurt Sokak'ta kuruldu. 


Uzunlar Proje ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...