20 / 04 / 2024

setur tatail kafası uygulaması

setur tatail kafası uygulaması

SETUR’un “Tatil Kafası” uygulaması ile Facebook profiliniz artık hayalinizdeki tatili yansıtacak. 04 Şubat-08 Şubat tarihleri arasında #tatilkafasi etiketiyle en güzel Tweet’i atan takipçileri ise sürpriz ödüller bekliyor..

Mevduat faizleri borsaya rakip olma yolunda! Yatırımcıların kafası karıştı! Faizler daha da yükselebilir

Geçtiğimiz sene mevduatta bekleyen yatırımcılar, borsa yükselişe geçince tercihini değiştirmeye başladı. Özellikle son yılda borsada kar eden yatırımcıların kafası karıştı. 

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Altında 3 farklı fiyat görenlerin kafasını karıştırdı! İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi! Herkes buz kesti

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırımcıların odağında olmaya devam ederken Kapalıçarşı, banka ve ekranlardaki altın fiyatları görenlerin kafasını karıştırdı. İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi!

Elinde 1 doları bile olanlar hemen baksın! Doları olanlar kafasını duvardan duvara vuracak! Bunu alan yaşayacak

Ekonomist Hatice Kolçak, elinde 1 doları bile olanları uyarak en mantıklı yatırım aracını açıkladı. Doları olanlar kafasını duvardan duvara vuracak! Bunu alan yaşayacak...

Mazot gübre desteğinde kafa karışıklığı büyüyor! Çiftçiler isyanda!

Mazot ve gübre desteğinde çiftçinin de bayinin de kafası karıştı. Sistemin açıkları neler? Ayni desteğin nakit paraya döndürülmesi mümkün mü? Bayiler komisyon alacak mı? İsteyen her çiftçi destekten yararlanabiliyor mu? İşte çiftçilerin eleştirileri ve yaşanan sıkıntılar..

Dolardaki bu rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! Elinde dolar olanların kafası karıştı! Dolarda yangın yeri

Son dakika dolar/TL kurunda anlıkta kafa karıştıran rakam görüldü. Bu rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırladı. Dolar anlıkta bir anda bu rakamı gördü. Son dakika dolar gelişmesi.

Bir evin tapu masrafı ne kadar?

Tapu masrafı pek çok kişinin kafasını karıştıran bir konudur. Bir ev aldıktan sonra tapu masrafı ne kadar olur? Tapu harcını kim öder? Bu sorular sık sık sorulmaktadır. İşte tapu masrafına ve diğer konulara dair merak edilen detaylar!

Altında son dakika! Hemen bakın! 3 ay sonra...

Aşağıdan yukarı çıkan altın, yatırımcılarının kafasını karıştırıyor. Altına yatırım yapan ve yapabilecekleri karı keşfetmeye başlamak isteyen insanlar altın fiyatlarını araştırmaya başladı. İşte altının yıl sonunda göreceği o rakam...

Yıl sonunda altını olan köşeyi dönecek! Analistler peş peşe açıkladı! 450 TL birden!

Bir düşüş bir yükseliş derken altın yatırımcılarının kafasını karıştırdı. Altına yatırım yapanlar ve yapmak isteyenler ne kadar kar edebileceklerini araştırmaya başladı. İşte altının yıl sonunda göreceği o rakam...

Altın oyuna geri döndü! Analistlerden Ekim ayı için sert uyarı! Sakın bunu yapmayın...

Dünya Altın Konseyi, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın bu yıl en fazla altın alımı gerçekleştiren merkez bankası olduğunu duyurdu. Türkiye Merkez Bankası altın toplamaya devam ederken, dolar yükselmeye devam ediyor. Altın yatırımcısının kafası karışık. Altın yatırımının geleceği ne olur...

Tapu dairesine gitmeden satış yapılabilir mi?

Tapuda satış yapmak pek çok kişinin kafasında büyüttüğü konuların başında gelmektedir. Tapu dairesine gitmeden bu satış işlemi yapılabilir mi? İşte detaylar!

Haftanın ilk gününde altın depremi! Bir gören bir daha bakıyor! İşte 12 Eylül 2022 altın fiyatları…

Haftanın ilk gününde altın fiyatlarından haberler var. Yatırımcıların kafasını karıştıran altın fiyatları, haftanın ilk gününe nasıl başladı? İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

İslam Memiş'ten kafa karıştıran son dakika açıklaması! Üstüne basa basa uyardı! Altını olanlar bu rakamları iyi öğrenin

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''Eylül ayında altın için hem dip hem de zirve seviyeleri göreceğiz'' demesinin ardından yatırımcıların kafası karıştı. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? 

setur tatail kafası uygulaması Haberi

setur tatail kafası uygulaması

Ayrıcalıklar dünyası SETUR’un 4 Şubat 2013  tarihinde Facebook/Setur sayfasında. “Hepimiz tatil kafasındayız peki sen” ? sloganıyla başlayan  “Tatil Kafası” uygulaması ile gündelik rutinden sıyrılarak kafanızdaki tatilin tasarımı yapabilir, oluşturduğunuz eğlenceli tatil kafasının resmini  Facebook profilinizde kapak fotoğrafı olarak kullanabilirsiniz. 


HAYAL  ETTİĞİN TATİLİ TASARLA, FACEBOOK’TA KAPAK OLSUN


Yenilikçi yaklaşımıyla SETUR, başlattığı “Tatil Kafası” uygulaması ile Facebook takipçilerine yaz, kış, yurt dışı, safari ve daha birçok tatil konsepti sunuyor ve hayal ettikleri tatili tasarladıktan sonra Facebook kapak fotoğrafı olarak kullanma imkânı sunuyor.  Üstelik tasarımlara kendi yüzünü yerleştirebilen kullanıcılar iyiden iyiye tatil havasına kapılıyor. Tatil kafanızı tasarlamak için tek yapmanız gereken http://bit.ly/tatilkafasi adresinden SETUR’un Facebook sayfasındaki uygulamayı ziyaret etmek.


#tatilkafasi  TWEET’İ AT, SÜRPRİZLERE HAZIRLAN…


 “Hepimiz tatil kafasındayız peki sen” ? sloganıyla başlayan uygulama twitter yarışması ile...