28 / 03 / 2024

Setur, tatil kafası uygulaması ile Facebook'ta!

Setur, tatil kafası uygulaması ile Facebook'ta!

SETUR’un “Tatil Kafası” uygulaması ile Facebook profiliniz artık hayalinizdeki tatili yansıtacak. 04 Şubat-08 Şubat tarihleri arasında #tatilkafasi etiketiyle en güzel Tweet’i atan takipçileri ise sürpriz ödüller bekliyor..



Ayrıcalıklar dünyası SETUR’un 4 Şubat 2013  tarihinde Facebook/Setur sayfasında. “Hepimiz tatil kafasındayız peki sen” ? sloganıyla başlayan  “Tatil Kafası” uygulaması ile gündelik rutinden sıyrılarak kafanızdaki tatilin tasarımı yapabilir, oluşturduğunuz eğlenceli tatil kafasının resmini  Facebook profilinizde kapak fotoğrafı olarak kullanabilirsiniz. 


HAYAL  ETTİĞİN TATİLİ TASARLA, FACEBOOK’TA KAPAK OLSUN


Yenilikçi yaklaşımıyla SETUR, başlattığı “Tatil Kafası” uygulaması ile Facebook takipçilerine yaz, kış, yurt dışı, safari ve daha birçok tatil konsepti sunuyor ve hayal ettikleri tatili tasarladıktan sonra Facebook kapak fotoğrafı olarak kullanma imkânı sunuyor.  Üstelik tasarımlara kendi yüzünü yerleştirebilen kullanıcılar iyiden iyiye tatil havasına kapılıyor. Tatil kafanızı tasarlamak için tek yapmanız gereken http://bit.ly/tatilkafasi adresinden SETUR’un Facebook sayfasındaki uygulamayı ziyaret etmek.


#tatilkafasi  TWEET’İ AT, SÜRPRİZLERE HAZIRLAN…


 “Hepimiz tatil kafasındayız peki sen” ? sloganıyla başlayan uygulama twitter yarışması ile  Twitter’da da tatil kafası yaşatacak. Setur/Twitter adresinden duyurulacak yarışma 04 Şubat-08 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek ve  #tatilkafasi etiketiyle en güzel Tweet’i atan takipçiler sürpriz hediyeler kazanacak.


Geri Dön