27 / 04 / 2024

setur twitter

setur twitter

SETUR’un “Tatil Kafası” uygulaması ile Facebook profiliniz artık hayalinizdeki tatili yansıtacak. 04 Şubat-08 Şubat tarihleri arasında #tatilkafasi etiketiyle en güzel Tweet’i atan takipçileri ise sürpriz ödüller bekliyor..

Twitter paralı oldu! İşte ücreti...

Artık gerçekleşiyor gibi görünüyor: Twitter artık ücretli bir hizmet haline geliyor! İşte bu konuyla ilgili ayrıntılar...

İslam Memiş Twitter'dan uyardı: 'Sadece kendileri batmaz, sizi de batırır'

Türkiye'nin önde gelen ekonomistlerinden İslam Memiş, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini uyardı. Memiş'in ifadeleri, ekonomi alanında çalışanlar ve halk arasında büyük bir yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Twitter’a rakip olarak çıkan Threads, kullanıcı kaybetmeye devam ediyor!

Meta'nın eski adı Twitter olan X sosyal medya platformuna rakip olarak kullanıma sunduğu Threads’ın kan kaybını önlemek için masa üstü kullanım özelliği eklenecek.

Twitter'ın yeni özelliğiyle beğeniler gizlenebilecek!

Twitter, Blue abonelerinin faydalanabileceği yeni bir özelliği test ediyor. Bu kapsamda, kullanıcılar isterse beğendiği gönderileri gizleyebilecek. İşte detaylar...

Twitter'a rakip olarak piyasaya sürülmüştü: Threads’in kullanıcı sayısı 100 milyonu geçti!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın Twitter'a rakip olarak piyasaya sürdüğü sosyal medya platformu Threads'e kayıt olanların sayısı 100 milyonu aştı. İşte detaylar...

Twitter’a rakip olarak çıkan Threads 70 milyon kullanıcıya ulaştı!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın Twitter'a rakip yeni sosyal medya platformu Threads'e kayıt olanların sayısı bugün itibarıyla 70 milyonu buldu.

Elon Musk'tan yeni hamle; Dikkat! Twitter...

Twitter'ı satın alan Elon Musk'tan yeni bir hamle daha geldi; ücretli kullanıcılar için tweet karakter sayısını 25.000'e yükseltildi. Ücretli Twitter kullanıcıları dilerlerse tek bir tweet'te 25 bin karakter paylaşabilecek. İşte detaylar...

Twitter'a içerik üretiyorsanız bu habere mutlaka bakın! İsminiz ödeme listesinde olabilir

Twitter, yorum bölümüne reklam koyulması için hesabı onaylanmış kullanıcılara ödeme yapacak. Elon Musk, haberi bir tweet ile duyurdu. Ödemenin birkaç hafta içinde yapılacağını söyledi. İlk ödeme grubu için ayrılan para ise 5 milyon dolar olarak beyan edildi.

Twitter’dan yeni uygulama! Artık çeviri özelliği yok!

Sevilen sosyal medya platformu Twitter,  kullanıcıların başka ülkelerden atılan twitleri kendi diline tercüme etme olanağı veren çeviri özelliği kaldırıldı. Bu hizmetin “twitter blue” özelliği gibi paralı hale getirilip getirilmeyeceği ise merak ediliyor.

Twitter'da şaşılacak hata! Geri geliyor!

Twitter kullanıcıları beklenmedik bir durumla karşılaştılar. Sildikleri tweetler geri geliyor. Nasıl mı? İşte detaylar!

Google Twitter'ın yolundan gidiyor! Artık güle güle diyeceksiniz!

Google, Twitter’ın yolundan ilerliyor. O özellik Google’da da olacak. İşte detaylar!

Twitter dolandırıcısı 794.000 dolarlık ünlü Kripto hırsızlığı suçunu kabul etti

İngiliz bir adam Salı günü Barack Obama ve Elon Musk gibi ünlülerin Twitter hesaplarını hackleme ve 794.000 dolarlık kripto para birimini çalma planlarındaki rolünden dolayı suçunu kabul etti.

setur twitter Haberi

setur twitter

Ayrıcalıklar dünyası SETUR’un 4 Şubat 2013  tarihinde Facebook/Setur sayfasında. “Hepimiz tatil kafasındayız peki sen” ? sloganıyla başlayan  “Tatil Kafası” uygulaması ile gündelik rutinden sıyrılarak kafanızdaki tatilin tasarımı yapabilir, oluşturduğunuz eğlenceli tatil kafasının resmini  Facebook profilinizde kapak fotoğrafı olarak kullanabilirsiniz. 


HAYAL  ETTİĞİN TATİLİ TASARLA, FACEBOOK’TA KAPAK OLSUN


Yenilikçi yaklaşımıyla SETUR, başlattığı “Tatil Kafası” uygulaması ile Facebook takipçilerine yaz, kış, yurt dışı, safari ve daha birçok tatil konsepti sunuyor ve hayal ettikleri tatili tasarladıktan sonra Facebook kapak fotoğrafı olarak kullanma imkânı sunuyor.  Üstelik tasarımlara kendi yüzünü yerleştirebilen kullanıcılar iyiden iyiye tatil havasına kapılıyor. Tatil kafanızı tasarlamak için tek yapmanız gereken http://bit.ly/tatilkafasi adresinden SETUR’un Facebook sayfasındaki uygulamayı ziyaret etmek.


#tatilkafasi  TWEET’İ AT, SÜRPRİZLERE HAZIRLAN…


 “Hepimiz tatil kafasındayız peki sen” ? sloganıyla başlayan uygulama twitter yarışması ile...