25 / 04 / 2024

Sevdil Yıldırım iş gyo

Sevdil Yıldırım iş gyo

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Sevdil Yıldırım kimdir? Sevdil Yıldırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sevdil Yıldırım...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Didar Sevdil Yıldırım ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Didar Sevdil Yıldırım kimdir? Hangi okulda okudu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketin kurucusu oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Didar Sevdil Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bursa Yıldırım'da nitelikli okul eksikliği mecliste!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinin nitelikli okul eksikliği meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 2021'i kentsel dönüşüm ve imarda atılım yılı ilan etti!

Geçen yılı ‘Fen İşleri Yılı’ ilan ettiklerini anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020’yi hedeflerine ulaşarak kapattıklarını belirtti. 2021’i “Atılım Yılı” olarak belirlediklerini kaydeden Yılmaz, ilçeye vizyon katacak önemli projelerin bu yıl hayata geçirileceğini söyledi.

Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleriyle bir araya geldi.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Tuncay Yıldırım'dan işletme sahiplerine kira desteği çağrısı!

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, iş yeri mülk sahiplerinden kiralarla ilgili işletmelere destek olmaları için çağrıda bulundu.

TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi 2020 ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi tarihi ne zaman? TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut projeleri kapsamında Bursa'da da 3 bin 200 yeni konut hayata geçirilecek.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Bakanlıktan Bursa Yıldırım'a imar desteği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yıllardır kangren haline gelen imar sorunun çözümü için yoğun bir çaba harcayan Yıldırım Belediyesi’ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan destek geldi.

Sevdil Yıldırım iş gyo Haberi

Sevdil Yıldırım iş gyo

Sevdil Yıldırım kimdir?

Sevdil Yıldırım, 1988 ODTÜ İşletme Bölümü mezunu.  Yıldırım’ın, ODTÜ’den Ekonomi Bölümü ve London Business School’dan İşletme Bölümü master dereceleri bulunmaktadır. 


Sevdil Yıldırım, 1988‐1999 yılları arasında Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu’nda, Araştırma ve Geliştirme, Denetleme ve Gözetim dairelerinde görev yapmıştır. 


1999 yılında Yapı Kredi Yatırım’a Uluslararası Sermaye Piyasaları Bölümü’nü kurmak üzere katılan Sevdil Yıldırım, 2003 yılında Genel Müdür Yardımcılığı’na terfi olmuştur. Sevdil Yıldırım, 2006’da Genel Müdür Yardımcısı olarak Turkish Yatırım A.Ş.’ye katılmış, 2007 yılında BGC Partners’a Genel Müdür Yardımcısı olarak geçmiş ve 2009 yılında Kurumsal Finansman ve Sermaye Piyasaları Koordinatörlüğü’nü kurmak üzere Yıldız Holding A.Ş.’ye katılmıştır. 


Yıldız Holding’in halka açık kuruluşu Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin kuruluşunda görev alan Sevdil Yıldırım,  Şubat 2012’ye kadar aynı kurumda Genel Müdür Yardımcılığı ve Yatırım...