05 / 05 / 2024

Seydi Murat Koç sergi

Seydi Murat Koç sergi

Aktivist ressam Seydi Murat Koç, Bursa'da Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi'nde kentleşmenin olumsuz etkilerini yapıcı bir yaklaşımla anlattığı 'Yerden Yüksek' adlı sergisiyle kentlerin kaybolan değerlerine dikkat çekti.

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Köklü ve Murat Koçalan ortaklığında kuruldu.

Koçlar Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçlar Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koç ortaklığında kuruldu.

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imperıal Enerji Elektrik Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koşar tarafından kuruldu.

Cankoç İnşaat Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankoç İnşaat Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Koçak tarafından kuruldu.

Citymax İnvest Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Citymax İnvest Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Koç tarafından kuruldu.

Seydişehir'e sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Seydişehir'de 250 bin metrekare alanı İlçe Belediyesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığına verdiğini belirtti.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Seydişehir'e hakim, yürüme mesafesinde herkesin ulaşabileceği bir millet bahçesini projelendirdik. En geç önümüzdeki yıl itibarıyla da Seydişehirli vatandaşlarımıza millet bahçemizi hizmete açmış olacağız." dedi.

Özkoç Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoç Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Koç, İzzet Koç, Murat Koç ve Vedat Koç tarafından kuruldu.

Bursa'da kentsel dönüşüm Yerden Yüksek sergisi ile anlatıldı!

Aktivist ressam Seydi Murat Koç, Bursa'da Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi'nde kentleşmenin olumsuz etkilerini yapıcı bir yaklaşımla anlattığı 'Yerden Yüksek' adlı sergisiyle kentlerin kaybolan değerlerine dikkat çekti.

Filiz Aker evlerini Vatan Şaşmaz için sattı iddiası!

Sunucu Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra İntihar eden Filiz Aker’in yakın arkadaşı Murat Koç, olay ile ilgili konuştu. Koç ''Filiz’in Tuzla’daki villasını ve rezidanslarını ve iki arabası ile çok sayıda apartman dairesini satıp Vatan’a verdiğini biliyoruz'' şeklinde konuştu.

Cak Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cak Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Can Aksu ve Ahmet Murat Koçman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Koşuyolu Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Koşuyolu Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliyat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Gündoğdu imzasıyla kuruldu.

Murat Çetinkaya'dan faiz oranlarını değiştirmeme kararı açıklaması!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Çetinkaya, "Ekim ayında, finansal koşullardaki sıkılığın azalması ve maliyet unsurlarındaki gelişmelerin enflasyon görünümü üzerindeki olası etkilerini dikkate alarak faiz oranlarını değiştirmedik." dedi.

Seydi Murat Koç sergi Haberi

Seydi Murat Koç sergi

Seydi Murat Koç, kentsel dönüşümü ve kentleşmeyi sanatsal bir yaklaşımla ele aldığı  'Yerden Yüksek' adlı sergisi Bursa'da Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi'de sanat severlerle buluştu. 

Habertürk'ün haberine göre; Seydi Murat Koç´un 3 seriden oluşan ve serinin ilk eserlerinin yer aldığı 'Yerden Yüksek' adlı resim sergisi, Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan´ın da katıldığı sergide sanatçı Seydi Murat Koç, 1998 yılında yerleştiği İstanbul´da karşılaştığı kentsel dönüşüm sorununa dikkat çekmek istediğini anlattı. Kentsel dönüşümle ilgili sadece İstanbul´da yaşadığı çevreyi değil, bütün Türkiye´yi gözlemleme fırsatı bulduğunu ifade eden Koç, "Benim çocukluğumdan beri söylenen yeşil Bursa´da artık yerden yüksek şekilde yapılmış gökdelenleri görmek mümkün. `TOKİ´nin Bursa´ya tokadı´ isimli bir fotoğraf yarışması dikkatimi çekmişti ve sergilenen fotoğraflara baktığımda...