18 / 04 / 2024

Seyfettin Azizoğlu

Seyfettin Azizoğlu

Ardahan'ın Göle ilçesinde yapılan 52 yatak kapasiteli hastane son şeklini alıyor...

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Azizoğlu tarafından kuruldu.

Azz Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Azz Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Azizoğlu tarafından kuruldu.

Smss Azizoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smss Azizoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Sıtdık Azizoğlu tarafından kuruldu.

Kripto para dolandırıcılıkları soğuk cüzdana talebi artırdı!

Coinoxs kurucularından Can Azizoğlu, kripto para varlıklarının sıcak cüzdanlarda tutulmasının, güvenliğin kripto para piyasalarına bırakılması anlamını taşıdığını belirtti.

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Balcı tarafından kuruldu.

Rs Azizoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rs Azizoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Karakaya tarafından kuruldu.

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Azizoğlu ve Özkan Şimşek tarafından kuruldu.

Med İnt Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Med İnt Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Joseph Ayoub, Omar Al Arab, Roland Zogheib ve Zahir Azizoğlu ortaklığında kuruldu. 

AEA Yapı Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AEA Yapı Prefabrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Azizoğlu tarafından kuruldu.

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavinsa Ballıtaş Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sıddık Azizoğlu tarafından kuruldu...

Azizoğlu Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daday tarafından kuruldu.

Azizoğlu Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Recep Kocabey tarafından kuruldu. 

MFM Mermer Granit Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MFM Mermer Granit Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mahmut Azizoğlu tarafından 23 Ekim'de 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Seyfettin Azizoğlu Haberi

Seyfettin Azizoğlu
Ardahan Göle'de yapılması planlanan sağlık yatırımı son şeklini alıyor. Göle'nin sağlık ihtiyaçları doğrultusunda 52 yatak kapasiteli hastanenin yapılması kararlaştırıldı. Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu çalışları yerinde izlemek için Göle'ye...