19 / 04 / 2024

Şeyh Abdulaziz Al Thani velvet towers yatırımı

Şeyh Abdulaziz Al Thani velvet towers yatırımı

Türkiye'de yatırım kararı alan Katar Kraliyet Ailesi üyelerinden, Katar İktidar Aile Konseyi Genel Sekreteri Şeyh Dr. Abdulaziz Al Thani’nin ilk yatırımı Fikirtepe’de yer alacak 260 milyon liralık Velvet Towers projesi oldu.

Zabıta memuru ve itfaiye eri personel alımları belediyede başladı! İş arayanlar dikkat! Başvuru tarihlerini kaçırmayın

Hasanşeyh Belediyesi’ndeki  Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alımı için başvuru şartları duyuruldu. İş arayanlar için müjdeli haber geldi. Başvuru süreci nasıl gerçekleşecek? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar…

Türkiye, Kabil Havaalanı'nın onarımı için Katar'la ortak çalışıyor!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman el-Sani, ülkesinin, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havaalanının yeniden uygun hale getirilmesi amacıyla Türkiye ile çalıştığını belirtti. 

Ankara-Sivas YHT hattının çalışmalarında son durum!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas YHT hattı Balışeyh hızlı tren demiryolu inşaatında devam eden çalışmalarda incelemeler yaptı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi merkez kampüsü içinde yapım çalışmalarına 2018 yılı Şubat ayında başlanan H Blok ve Merkezi Araştırma Laboratuarı (MARAL) inşaatları hız kesmeden sürüyor. 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ne Tıp Fakültesi kurulacak!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesine Tıp Fakültesi kurulması için çalışmalar başladı. Üniversitede eğitime devam eden Sağlık Yüksekokulu fakülteye dönüştürülecek.

El Şeyh Emlak Turizm Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Şeyh Emlak Turizm Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Abdulrahman Al Sheıkh tarafından Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Suudi Arabistan'da gayrimenkulü olan Katarlılara ambargo!

Katar ile bazı Arap ülkeleri arasındaki kriz Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın, istisnasız tüm hacıların güvenliğinin sağlanması konusunda Hac ve Umre Bakanlığına talimat verdiği bildirildi.

Katarlı Şeyh Nasır Ali Ahmed Al Sani Bodrum'dan arsa aldı!

Katarlı iş adamı Şeyh Nasır Ali Ahmed Al Sani, Bodrum';dan 1,5 dönüm arsa aldı. İş adamı bu arsaya 800 bin lira ödedi.

Al Thani, Türkiye’de yatırıma Fikirtepe’den başladı!

Katar Kraliyet Ailesi üyelerinden Şeyh Abdulaziz Al Than, Türkiye’de proje yatırımına Fikirtepe'den başladı.

Şeyh Süleyman Mescidi yeniden açılıyor!

Rrestorasyonu tamamlanan Şeyh Süleyman Mescidi'nin açılışı nedeniyle tören düzenlenecek.Şeyh Süleyman Mescidi'nde Cumhuriyet döneminin en kapsamlı restorasyon çalışması yapıldı.

Sakarya Şeyh Edebali Camii çalışmaları ne durumda?

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 2012 yılında temeli atılan 10 bin kişi kapasiteli Şeyh Edebali Camii'nin yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Caminin, tamamlandığında şehrin en büyük ibadethanesi olacağı belirtildi.

Ünye Şeyh Yunus Emre Türbesi yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde bulunan Şeyh Yunus Emre Türbesi’nde onarım çalışması gerçekleştirdi. İlk yapıldığı dönemde sekiz köşeli ve tavana doğru kısalan formatla inşa edilen türbe, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

Kocaeli Sarışeyh-Davuldere yolu genişletiliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında ekipler İzmit köylerinden Sarışeyh ile Davuldere köyleri arasında beton yol yapımı çalışması başlattı.

Şeyh Abdulaziz Al Thani velvet towers yatırımı Haberi

Şeyh Abdulaziz Al Thani velvet towers yatırımı

Velvet Towers için Ekşioğlu Evrensel Grup ile yüzde 50 ortaklıkla Palma D’oro May şirketini kuran Al Thani’nin hedefi Türkiye’de orta gelirliye ve gençlere yönelik konut projeler geliştirmek. Al Thani “Uzun zamandır İstanbul’da iş yapmak istiyordum. 6 ayda 4 firma ile 4 farklı sektörde çalışmalarımız oldu. Dünyanın neresine gidersem gideyim her yerden İstanbul’un potansiyelini görebiliyorum. Katar Şeyhi Temim de ‘Türkiye’ye git ve yatırım yap’ diye tavsiyede bulunuyor. Bu ilk projemiz olacak fakat son projemiz olmayacak” diye konuştu.


GENÇLERE PROJE LAZIM


Türkiye’de orta gelirliye konut yapmak istediğini ancak arsa maliyetlerinin çok yüksek olduğunu belirten Al Thani “Genç profesyoneller için projeler yapılması lazım. Bunu peynir ekmek gibi satabiliriz” dedi. Velvet Towers’da 26 katlı 3 blokta, 1.250 konut yer alıyor. Palma D’oro May İnşaat Yönetim...