28 / 03 / 2024

Şeyh Cerrah Mahallesi sosyal medya

Şeyh Cerrah Mahallesi sosyal medya

İşgal altında olan Doğu Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesinde bir Yahudi, işgal ettiği evin sahibine 'evini ben çalmasam başkası çalacak' yanıtı verdi...

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

İsrail, Doğu Kudüs'te bir dizi yerleşim projesi planlıyor!

İsrail Adalet Bakanlığının, işgal altında olan Doğu Kudüs'ün Bab el-Amud, Beyt Safafa, Sur Bahir, Şeyh Cerrah ve Beyt Hanina bölgelerinde bir dizi yeni Yahudi yerleşim projesi hayata geçirmeyi planladığı bildirildi.

Doğu Kudüs'te bir Yahudi'den işgal ettiği evin sahibine şok eden yanıt!

İşgal altında olan Doğu Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesinde bir Yahudi, işgal ettiği evin sahibine 'evini ben çalmasam başkası çalacak' yanıtı verdi...

Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilecek!

Ürdün Dışişleri Bakanlığı, Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilmesini öngören anlaşmanın yapıldığını dile getirdi. 

İsrail mahkemesi Doğu Kudüs'te Filistinli 3 ailenin evlerini boşaltmasına hükmetti!

İsrail mahkemesi, Doğu Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde yer alan Filistinli 3 ailenin evlerini boşaltmaları kararına yönelik itirazlarını reddetti. 

Doğu Kudüs’te Filistinliler'in evleri tahliye ediliyor!

Doğu Kudüs’ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde Filistinli bir ailenin evi, Yahudi yerleşimcilere verilmek için boşaltıldı. İsrailli sol eğilimli insan hakları kuruluşu Barış Şimdi Hareketi tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Manisa Kıranşeyh’e arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor.

Bursa Selamet Mahallesi'ndeki 7 bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Selamet Mahallesi’ndeki Şeyh Edebali Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi çevresinde kamulaştırdığı 7 binanın yıkımıyla okulun mekan kalitesini en üst seviyeye çıkarıyor.

TOKİ Kırıkkale Balışeyh 128 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kırıkkale İli, Balışeyh İlçesi, Balışeyh Mahallesi 128 konut (+2 kapısı dairesi) ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Hatay Şeyh Abdurrahman Camii yenilenecek!

HATAY’ın Reyhanlı İlçesi Bayır Mahallesi’ndeki Şeyh Abdurrahman Camisi yenilenecek. Mahalle Muhtarı Mahmut Gül ve Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ Kırıkkale Balışeyh'e 128 adet konut yaptıracak!

TOKİ Kırıkkale İli, Balışeyh İlçesi, Balışeyh Mahallesi 128 konut (+2 kapısı dairesi) ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 5 Mayıs 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Tahtakale'deki Şeyh Davut Hanı, 882 bin 500 liradan satılık!

İstanbul'un tarihi yarımadası Fatih İlçesi'nin Tahtakale Mahallesi'nde bulunan Şeyh Davut Hanı, 1955'te 882 bin 500 liraya satışa çıkarılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Kızıltepe Şeyh Seyda Camisi'nin yerine 5 katlı cami yapılıyor!

Kızıltepe ilçesi İpek Mahallesi'nde bulunan Şeyh Seyda Camii olarak bilinen ve ayrıca Şeyh Abdurrezzak Seydaoğlu’nun türbesinin de avlusunda bulunduğu cami yıkılarak yerine 5 katlı ve bin 500 kişinin ibadet yapabileceği yeni bir cami yapılıyor...

Şeyh Cerrah Mahallesi sosyal medya Haberi

Şeyh Cerrah Mahallesi sosyal medya

İşgal altında olan Doğu Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesinde seneler önce evlerinden çıkarılan fakat sürekli şekilde evinin önüne giderek hakkını arayan Kerd ile şu an o evde ikamet eden Yakup isimli Yahudi yerleşimci arasında geçen diyalog sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, sosyal medyadan yayınlanan görüntüde, Kerd, konutunu işgal eden Yahudiye "Yakup, bu ev senin değil biliyorsun." cümlesiyle karşı çıkıyor. Yahudi de"Evet ama ben gitsem bile sen bu eve geri dönmeyeceksin. Bunun ne anlamı var. Bana neden bağırıyorsun, bunu yapan ben değilim." şeklnde yanıt veriyor.

Kerd'in "Sen benim evimi çalıyorsun" cümlesiyle devam etmesi üzerine ise Yahudi, "Evini ben çalmasam başkası çalacak." cevabını veriyor.

Kimsenin konutunu çalma izni olmadığını dile getiren Kerd'e Yahudi, "burası benim değil ki geri vereyim" yanıtını veriyor.

Şeyh Cerrah'taki...