20 / 04 / 2024

Seyit Ahmet Karagöz

Seyit Ahmet Karagöz

Karagöz Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde, Fatih Karagöz ve Seyit Ahmet Karagöz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Göz tarafından kuruldu.

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 2 milyon 275 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ahmet Taşdelen tarafından kuruldu.

Tekstil ihracatında şok düşüş! Türkiye yıllar sonra ilk defa ithalatçı konumuna düştü!

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, global talepteki daralmanın da etkisiyle sektör ihracatının 2023’ün ilk 8 ayında yüzde 12 daraldığını söyledi. Öksüz, istihdam kayıpları yaşanmaması için bir dizi tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safter Karaoğlu ve Seyit Ahmet Karlı ortaklığında kuruldu.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akyüz taarfından kuruldu.

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ak, Ahmet Akyüz, Muhammed Akyüz ve Sancak Kaya ortaklığında kuruldu.

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Uranıa Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda  Oğuz Tevfik Karagöz  tarafından kuruldu.

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Ünal Dizayn Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ünal Dizayn Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da Seyit Ahmet Silay ve İdris Ünlü ortaklığında kuruldu.

Seyit Ahmet Karagöz Haberi

Seyit Ahmet Karagöz

Karagöz Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Fatih Karagöz ve Seyit Ahmet Karagöz Müdürlüğü'nde kuruldu.


Karagöz Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır:   1-       Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2-      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3-...