29 / 03 / 2024

Seyit Tiryaki

Seyit Tiryaki

Ersey İnşaat Otomotiv Mobilya Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eren Demir, Seyit Tiryaki tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Aralık'ta kuruldu

CarrefourSA’dan Çaykur tiryaki çayı 68,90 TL’ye, Philips buharlı ütü 1.399 TL’ye, Türk somonu 99,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’da 16 Kasım’da başlayan indirim günleri devam ediyor. Carrefour’da Çaykur tiryaki çayı 68,90 TL’ye, Philips buharlı ütü 1.399 TL’ye, Türk somonu 99,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 17 Kasım 2023 fiyat listesi...

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

10 kg Bingo toz deterjan 171 TL'ye, tiryaki çay 34 TL'ye çamaşır suyu 2 adet 42 TL'ye düştü!

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. İndirime 19 adet ürüne yer verildi. 10 kg Bingo toz deterjan 171 TL'ye, tiryaki çay 34 TL'ye çamaşır suyu 2 adet 42 TL'ye düştü. 

Çayseverler dikkat! Çaykur tiryaki çayı her rafta farklı fiyatta! 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Çay denince akla gelen Çaykur tiryaki çayın fiyatları her geçen gün farklılık göstermekte. Yemekten sonra Çaykur tiryaki çay lezzet bakımından ve yumuşak içimi ile de damaklara eşsiz bir his yaşatıyor.İşte haberin detayları.

Seyit Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyit Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Seyit Torun'dan Safranbolu imar planı tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Safranbolu için yeni bir imar planı hazırlandığında dikkat çekti. Torun, planın uygulamaya alınması halinde, doğal alanların "ranta" açılmış olacağına dikkat çekti.

Seyit Torun'dan Murat Kurum'a Kanal İstanbul tepkisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un, “Kanal İstanbul’u milletimize sorduk, milletimiz onay verdi” şeklindeki açıklamalarına ilişkin konuştu.

Seyit Torun'dan Kanal İstanbul'un iptali için çağrı!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin iptali için çağrı yaptı...

Seyit Torun'dan Kanal İstanbul tepkisi!

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Seyit Gürel, TSKB GYO'dan ayrıldı!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Seyit Gürel görevinden istifaen ayrıldı.  Şirketin boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Sevilay Kıran'ın seçilmesine karar verildi.

Seyit Torun'dan Fatsa'daki Çerkezler Tepesi'nin yapılaşmaya açılmasına tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu’nun Fatsa ilçe merkezinde yer alan, “Çerkezler Tepesi” olarak isimlendirilen ormanlık alanın "yapılaşmaya" açılmasına tepki gösterdi.

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit kura sonuçları isim listesi 2021!

TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit kura sonuçları isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Çal Yukarıseyit kura sonuçları isim listesi 2021 ve proje detayları...

Seyit Hüseyin Gürel kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Hüseyin Gürel kimdir? Seyit Hüseyin Gürel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Seyit Hüseyin Gürel'in biyografisi...

Seyit Tiryaki Haberi

Seyit Tiryaki

Ersey İnşaat Otomotiv Mobilya Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eren Demir, Seyit Tiryaki tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Ersey İnşaat Otomotiv Mobilya Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Ersey İnşaat Otomotiv Mobilya Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi, Ataşan Apartmanı,...