08 / 05 / 2024

Seyithan Ayaz

Seyithan Ayaz

Bitlis'in Hizan ilçesinde altyapı çalışmaları için girdiği kanalda göçük altıda kalan işçi öldü. Alınan bilgiye göre, Kültür Mahallesi'ndeki altyapı çalışmaları için kanala giren Seyithan Ayaz'ın (29), üzerine toprak çöktü.

Esenyurt konut mağdurları Meclis'te! Milletvekilinden kamu kuruluşlarına çağrı! 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, Meclis'te gerçekleştirdiği açıklamasında Esenyurt konut mağdurlarını da gündeme getirdi. İşte İzsiz'in o açıklaması... 

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Trıvo Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trıvo Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Öz Adalı Hafriyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Adalı Hafriyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Ayaz Adalı tarafından kuruldu.

Yasin Ayaz kimdir? THY’de hangi alanlarda çalıştı? GÜBRETAŞ’ta ne iş yapıyor?

Yasin Ayaz kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Yasin Ayaz’ın hayatı...

Ffc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Emre Ayaz tarafından kuruldu.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Metsey İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsey İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Metin Saraç ve Seyithan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Eminönü Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Ayaz tarafından kuruldu.

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Ayaz ve Mustafa Yavuz ortaklığında kuruldu.

Babel Dekorasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babel Dekorasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Seyithan Doğru tarafından kuruldu.

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Y Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ayaz ve Yıltay Bozpınar ortaklığında kuruldu.

Seyithan Ayaz Haberi

Seyithan Ayaz

Bitlis'in Hizan ilçesinde altyapı çalışmaları için girdiği kanalda göçük altıda kalan işçi öldü. Alınan bilgiye göre, Kültür Mahallesi'ndeki altyapı çalışmaları için kanala giren Seyithan Ayaz'ın (29), üzerine toprak çöktü.


Göçük altında kalan Ayaz, çevredeki vatandaşların iş makineleri yardımıyla çıkarıldı.


Olay yerinde yaşamını yitiren Ayaz'ın cesedi, Hizan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı....