25 / 04 / 2024

Seyr-i İstanbul satılık daire

Seyr-i İstanbul satılık daire

Kınaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Seyr-i İstanbul 500 adet bağımsız birimden oluşuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Seyr-i İstanbul Konutları nerede?

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

West Side İstanbul satılık daire!

Bu yıl sonunda tamamlanacak olan West Side İstanbul satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 1.152 konut ve 166 mağazadan oluşuyor.

Avangart İstanbul satılık daire!

Gül Proje tarafından hayata geçirilen Avangart İstanbul satılık daire fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Seyrantepe'de yer alan proje 935 konut ve 18 ticari birimden oluşuyor.

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık evler!

Beylikdüzü Vira İstanbul satılık evlerin fiyatları 265 bin TL'den başlıyor. Vira İstanbul'da aylık taksitler 2 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Sinpaş Queen Central Park Şişli satılık!

Sinpaş Queen Central Park Şişli satılık daire fiyatları 494 bin liradan başlıyor. Queen Central Park Residence projesinde daire teslimleri Eylül 2018'de yapılacak...

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Adım İstanbul satılık konut fiyatları!

Adım İstanbul satılık konut fiyatları konum ve planlarına göre değişiyor. 24 ay vade farkı olmadan taksit yapılabilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık!

Piyalepaşa İnşaat Piyalepaşa İstanbul satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen projede 760 konut ve 190 rezidans daire bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul satılık konut!

Piyalepaşa İstanbul satılık konut teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Beyoğlu'nda inşa edilen projede dairelerin alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor.

Yakuplu Deniz İstanbul satılık!

Yakuplu Deniz İstanbul satılık daire tipleri Mercan etabı için 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Satışları devam eden proje Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul satılık daire!

Keleşoğlu Deniz İstanbul satılık daire fiyatları Mercan Konakları etabında 520 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projede satışlar Şubat ayında başlayacak. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul satılık!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projenin Şubat ayında satışa çıkması planlanıyor. Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Seyr-i İstanbul satılık daire Haberi

Seyr-i İstanbul satılık daire

Ödeme planı ve fiyat listesi henüz netleşmeyen Seyr-i İstanbul'da 350 adet konut ile birlikte toplamda 500 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Projenin Şubat ayında satışa çıkması planlanıyor. 


Seyr-i İstanbul Konutları nerede?

Kınaş İnşaat tarafından inşa edilecek Seyr-i İstanbul Rezidans Topkapı'da,  Zeytinburnu - Cevizlibağ metrobüs durağına yakın bir bölgede yükselecek. 


Topkapı Seyr-i Adalar'da çeşitli sosyal yaşam alanları sunuluyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 


Topkapı Seyr-i İstanbul satış ofisi

Telefon: 0 352 231 18 18 

Web: kinas.com.tr

Özge...