26 / 04 / 2024

seyrantepe ağustos ihalesi

seyrantepe ağustos ihalesi

Yapımı yılan hikayesine dönen Seyrantepe Stadyumu ihalesinin kesin tarihi kesinleşti. TOKİ ihaleyi 27 Ağustos'ta yapacak.

Mersin'de 3 bin metrekarelik imarlı arsa satılacak! İhalesi 23 Ağustos'ta!

Mersin İli Akdeniz Belediye Başkanlığı, Mersin Akdeniz'de yer alan sanayi depolama alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye bu ilde 4 iş yeri satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak İslice Mahallesi'nde yer alan dört adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye 4 bin 275 metrekarelik arsa satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Önsen Mahallesi'nde yer alan 4 bin 275 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 9 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak 124 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi 11 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 10 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 25 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Selçuklu ilçesi Meydan Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan başkentte arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 14:10'da gerçekleştirilecek.

Etimesgut'ta sosyal tesis alanı imarlı arsa satılıyor! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 15:10'da yapılacak.

Siz de 67 bin TL'ye 500 metrekare imarlı arsa sahibi olabilirsiniz! İhalesi 4 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta  ili, Şarkikaraağaç ilçesi Çiçekpınar - Orta Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:10'da yapılacak.

Gölbaşı'nda 97 bin 750 TL'ye imarlı arsa satılıyor! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

1.000 metrekareye yakın imarlı arsa 65 bin TL'ye satılıyor! İhalesi 4 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi 100. Yıl Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

seyrantepe ağustos ihalesi Haberi

seyrantepe ağustos ihalesi

 

 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Vekili Erdoğan Bayraktar, daha önce rekabet ortamı oluşmadığı gerekçesiyle iptal edilen Seyrantepe Spor Kompleksi projesinin, 27 Ağustos'ta yapılacağını bildirdi.

Bayraktar, yaptığı açıklamada, katılımı artırmak amacıyla, bu kez tek bir uygulama projesi ile ihaleye çıkılacağını belirterek, "İhaleyi kısa sürede tamamlayıp, Eylül sonu gibi temel atılmasını hedefliyoruz" dedi.

Seyrantepe'de kurulacak yeni spor kompleksi için ilk ihale 19 Temmuz'da yapılırken, şartname alan 28 firmadan 8'i teklif vermişti. Firmaların teknik tekliflerinin değerlendirilmesi aşamasında, sunulan projelerde sorunlar yaşanması üzerine TOKİ, ihaleyi iptal etmişti.

Bayraktar, bu sefer, uygulama projesi ile ihaleye çıktıklarını belirterek, "Metraj, keşif, mahal listesi her şey var. Proje çok açık olduğu için, daha çok firmanın katılımı sağlanabilecek" dedi.

İhale kapsamında,...