19 / 04 / 2024

Seyrantepe teklif

Seyrantepe teklif

Ali Sami Yen stadyumu yerine Seyrantepe'de kurulacak yeni spor kompleksinin ihalesi için 10 şirket şartname almıştı. 5 teklif geldi.

Seyrantepe'de Eren Talu mali teklifte, Bozoğlu İnşaat gelir önerisinde birinci

Seyrantepe'de yapılacak spor kompleksi ihalesinde en yüksek teklif 1 milyar 482 milyon YTL ile Eren Talu, en yüksek karlılık önerisi ise 118.6 milyon YTL ile Bozoğlu İnşaat'tan geldi.

Seyrantepe'deki araziye 1 milyar 300 milyon liralık teklif!

Emlak Konut'un Seyrantepe'deki arazisi için yapılan ihalede en yüksek teklifi 1.3 milyar liralık satış geliri ile Gül İnşaat verdi. Şirketin bu rakama ulaşmak için projesini metrekaresi 15.7 bin liradan satması gerekecek.

Emlak Konut Seyrantepe arsasına en yüksek teklif Gül İnşaat'tan!

EMLAK Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Seyrantepe'deki arsası için yaptığı arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi dün gerçekleşti. Arsaya en yüksek teklif 1 milyar 300 milyon lira ile Gül İnşaat'tan geldi.

Tahincioğlu, Emlak Konut Seyrantepe arazisine en yüksek teklifi verdi!

Emlak Konut'un Seyrantepe'deki arazisi için yapılan ihalenin ilk oturumunda en yüksek teklif, Istinye arazisi ihalesini kazanan Tahincioğlu-Nida İnşaat'tan geldi.

Emlak Konut Seyrantepe ihalesine en yüksek teklif Tahincioğlu'ndan!

Emlak Konut’un Türk Telekom Arena’ya komşu Seyrantepe arazisine 26 talip çıktı. İlk oturumda Tahincioğlu 750 milyon lira teklifiyle birinci sırayı aldı.

Emlak Konut Seyrantepe ihalesine 26 firma teklif verdi!

Emlak Konut'un Seyrantepe ihalesinin ilk oturumuna rekor katılım oldu. Kıran kırana geçen ihaleye 26 firma teklif verdi. Murat Kurum, "Seçim öncesi bu katılım istikrara olan güvenin göstergesi" dedi

Emlak Konut Seyrantepe ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Kağıthane Seyrantepe arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesinin 1. oturumuna en yüksek teklif Tahincioğlu Gayrimenkul'den geldi. İhaleye 27 istekli katıldı...

Seyrantepe Arena Stadı'nda mescit inşa edecek!

G.Saray"ın yeni stadının 3. katına mescit inşa edilecek. Diğer dinlere mensup kişiler için bir ibadethane merkezi için de teklif verilecek. Galatasaray, Seyrantepe"de bir ilke daha imza atıyor

Ayazağa'ya Eryap Mühendislik'ten 245.5 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO’nun Ayazağa’daki Seyrantepe Stadı’nın yanında yer alan 46 bin metrekare yüzölçümüne sahip olan arsası 237 milyon 400 bin TL’den satışa çıkarken en iyi teklif 245 milyon 500 bin TL i

IC İnşaat'tan Kütahya- Afyon- Uşak Havaalanı ihalesine teklif!

Kütahya-Afyon-Uşak Bölgesel Zafer Havaalanı ihalesine IC İçtaş İnşaat şirketi teklif verdi

Zafer Bölgesel Havaalanı ihalesinde IC İçtaş İnşaat teklif verdi

Zafer Topuz, 10 şirketin şartname satın aldığı ihalede, sadece IC İçtaş İnşaat´ın teklif verdiğini bildirdi

Varyap, Seyrantepe ve Çağlayan'ı 2010 sonuna bitiriyor!

Türkiye´yi LEED yeşil sertifika ile tanıştıran Varyap, Meridian, Adalet Merkezi ve Galasaraylılar´ın geceleri dahi seyrettiği Seyrantepe ile yıla umutlu bakıyor

Süleyman Varlıbaş: İnşallah Seyrantepe'den zarar etmeyiz!

Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş Seyrantepe için "İnşallah zarar etmeyiz" dileğini dile getirdi

Seyrantepe Stadı'nın çatısını Galatasaray yapacak

Galatasaray'ın Seyrantepe'deki stadının çok tartışılan açılır kapanır çatısını kulübün yapmasına karar verildi

Seyrantepe teklif Haberi

Seyrantepe teklif

İhale Komisyonu Başkanı ve TOKİ Başkan Yardımcısı Çağatay Göktayoğlu, ihale iki oturum halinde yapılacağını, birinci oturumda dosyaların alınacağını, dosyasında eksik bulunmayan firmaların ikinci oturuma katılacağını söyledi.

Göktayoğlu, mali tekliflerin bugün açılacağını daha sonra tekliflerin oluşturulan teknik kurul tarafından teknik olarak değerlendirileceğini söyledi.

-TEKLİF VERENLER -

İhaleye 'Eren Talu Mimarlık-Alke Ortak girişimi, Sembol-BF Ortak Girişim Grubu, Bozoğlu-Ural-A&Z Ortak Girişimi, Özyazıcı İnşaat ve Kuzu İnşaat' teklif verdi.

Göktayoğlu'nun...