26 / 04 / 2024

Seyrantepe\'ye Stadyum yapılacak

Seyrantepe\'ye Stadyum yapılacak

28 şirketin şartname aldığı ihalede sadece 5 şirketin teklif verdiğini az önce duyurmuştuk. Şirketlerden birisi dudak uçuklatan bir rakam önerdi. Hangi şirket? Projeden ne kadar ciro yapacağını iddia etti?

Genç yaşlı ayrımı olmadan bu şarta uyan kadınlar hemen PTT'ye koşun! Tam 3 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak!

Genç yaşlı ayrımı olmadan bu şarta uyan kadınlara tam tamına 3 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak. PTT destek ödemelerinde son durum ne? PTT destek ödemeleri için nereye başvurulur? İşte pek çok kişinin yüzünü güldüren o ödeme ile ilgili detaylar...

Emekliler acil bakın! SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023!

Emekliler acil bakın... SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023...

Aile Bakanlığı'ndan bu kişilere müjde! 1.140,23 TL'ye kadar destek ödemesi yapılacak!

Aile Bakanlığı, sosyal yardım programlarından yararlanan ailelere müjdeli bir haber verdi. 3294 sayılı Kanun kapsamında, İŞKUR tarafından işe yönlendirilen ve 18-55 yaş aralığında olan kişilere destek ödemesi yapılacak.

3 ay boyunca 6 bin TL'ye çıktı... Flaş bir ödeme yapılacak herkes baksın

Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşlara yapılacak ödemeler hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Fazla mesai ücretleri hakkında yapılacak ödeme de herkesi tatmin edecek cinsten.

Aile Bakanlığı yeni ay destek ödemesi yapacak mı? Nisan ayı ödemeleri bayramdan önce mi yapılacak? 1250 TL'ye okkalı zam

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara 850 TL ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki, Aile Destek Ödemeleri ne zaman yapılacak? Ramazan Bayramı öncesi ödeme yapılacak mı? 1250 TL'ye okkalı zam gelecek mi? İşte detaylar...

Emekli için 5 bin lira ödeme yapılacak! O kamu bankasından emekliye jest!

Banka, emekliler için cazip kredi seçenekleri sunmaya devam ediyor. Emekli vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 5.000 TL'ye kadar anında ödeme yapılacak kredi paketleri duyuruldu.

TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

250 Bin Sosyal Konut Kampanyası çerçevesinde hak sahiplerinin tek tek belli olduğu TOKİ kura çekilişi tarihleri merakla bekleniyor. Peki TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ İlk Evim kura tarihleri merak ediliyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ İlk Evim projesinin kura tarihleri sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

Emeklilerin gözü bu haberde! Bayram ikramiyelerine zam yapılacak mı?

İki bayram arası emeklilere yapılan zam ritüeli bu senede devam edecek. Fakat ekononik koşulların kötüye gitmesi emeklilerde bu yılki verilecek ikramiyelerde zamlı tarife olması yönünde. Peki Bayram ikramiyelerine zam yapılacak mı? İşte detaylar...

Vatandaşa para yağacak! En az emekli maaşı 7 bin 500 TL! Memura yüzde 15, asgari ücrete ise yüzde 10 ek zam yapılacak!

Seçimler öncesi emekli, memur ve asgari ücretliye adeta gökten para yağacak. Yapılacak ek zamla, en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL olurken bayram ikramiyeleri ise 3 bin TL’ye kadar yükseltilecek, asgari ücrete yüzde 10, memur maaşlarına yüzde 15 ek zam yapılacak! İşte detaylar…

İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşların gündeminde yer almaktadır. En çok büyük şehirlerde yapılacak kura çekilişleri merak ediliyor. Peki “İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?” İşte detaylar!

O ilde 95 bin 300 TL'ye arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Seyrantepe\'ye Stadyum yapılacak Haberi

Seyrantepe\'ye Stadyum yapılacak

Bugünkü Seyrantepe'ye Stadyum, Ali Samiyen'e ise turizm ve ticaret merkezi inşaası ihalesinde tekliflerin Nurol İnşaat, Eren Talu Mimarlık, Cengiz İnşaat, Mesa Mesken ve Bozoğlu İnşaat'tan geldiğini duyurmuştuk.

Peki kim? Ne teklif etti?

1) Bozoğlu İnşaat: 474.6 milyon YTL hasılat, TOKİ'ye 118.6 milyon YTL pay ve hasılatın aşılması durumunda yüzde 25 pay ilave pay.

2) Eren Talu Mimarlık: 1.48 milyar YTL hasılat, 111.1 milyon YTL TOKİ payı ve yüzde 7.5 ilave pay.

3) Nurol İnşaat 649.7 milyon YTL hasılat, 13.6 milyon YTL idare payı ve yüzde 0...