23 / 04 / 2024

sgk çanakkale arsa satışı

sgk çanakkale arsa satışı

Sosyal Güvenlik Kurumu Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Cevatpaşa Mahallesi, 1175 ada 247 parselde yer alan arsayı 9 milyon TL'ye satıyor.

3 ildeki 55 adet arsa satılıyor! 273 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul alabilirsiniz!

Çanakkale Bozcaada, Eskişehir Seyitgazi ve Van Edremit'te yer alan 55 adet arsa satılıyor. Belediyeler satış ihaleleri ile ilgili detayları tek tek açıkladı. İşte satış tarihleri... 

Trakya'da arsa ve konutlar çok cazip! İlgi Trakya'ya yöneldi!

Son senelerde yaşanan ekonomik kriz pahalılık ile deprem korkusu İstanbul'dan tersine göçü hızlandırmış oldu. İstanbul'u terk edenlerin yeni adresi ise Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale olurken, bu şehirlerdeki arsa fiyatlarını da canlandırdı. Buna göre, Çanakkale'de 10 dönüm araziler bile 20 milyon TL'

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Nef Arsa Çanakkale Ezine satışta! Yüzde 20 peşinatla 48 ay vade fırsatı!

Değerli lokasyonlarda hayata geçirdiği arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, şimdi de Nef Arsa Çanakkale Ezine'yi satışa çıkardı. Nef Arsa Çanakkale Ezine'den yüzde 20 peşinat ve 48 ay vade ile arsa sahibi olmak mümkün.

Milli Emlak'tan Çanakkale'de satılık 3 arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Çanakkale ile Aydın'da arsa ve arazi satılacak! 

Çanakkale'de yer alan bir arazi ve Aydın'da yer alan bir arsa satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Milli Emlak 2 ildeki 51 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! 

Milli Emlak, Elazığ'daki 44, Çanakkale'deki 7 adet arsa ve araziyi 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Elazığ ve Çanakkale'de satışı yapılacak arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Deprem sonrasında arsa talebi yüzde 60 oranında arttı

Arsa talebinin deprem sonrası yüzde 60 yükseliş gösterdiğini kaydeden Yeşilvadi Arsa Genel Koordinatörü Nurgül Orhan Uysal, en fazla ilginin Trakya, Çanakkale, Beypazarı ve Balıkesir'de görüldüğünü belirtti. İşte haberin detayları...

SGK, Ankara'daki 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor!

SGK, Ankara'nın farklı ilçelerinde yer alan 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor. Peki başkentte satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Gelibolu Belediyesi'nden satılık arsa ve iş yeri!

Çanakkale İli Gelibolu Belediye Başkanlığı, Çanakkale Gelibolu'da yer alan arsa ve iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Çanakkale'de 2 arazi ile 1 arsa yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor! KDV'den muaf gayrimenkul fırsatı! 

Çanakkale Milli Emlak, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı KDV'den muaf ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Çanakkale Merkez'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çanakkale’de konut imarlı 4 arsa satışa çıktı! İhale tarihi 21 Kasım!

Çanakkale iline bağlı Ezine Belediye Başkanlığı, Ezine’de 4 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 21 Kasım olduğu açıklandı.

SGK başkentte imarlı 3 arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan üç adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

sgk çanakkale arsa satışı Haberi

sgk çanakkale arsa satışı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Cevatpaşa Mahallesi, 1175 ada 247 parselde yer alan arsa  9 milyon TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 24 Aralık 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

İlan Metni:

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI
           
Mülkiyeti Kurumumuza ait aşağıda tapu bilgileri yazılı gayrimenkullerin, Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin (Kararname Numarası: 4)  423 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi ve Sosyal Güvenlik Kurumu Taşınmazlar Yönetmeliğinin 21, 22 ve 23 üncü maddelerine göre (Yönetmeliğin 23 üncü maddesinin (n) bendi hariç olmak üzere) açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır.
            
Kurumumuz 2886 Devlet İhale Kanununa...