19 / 04 / 2024

Shadow Travel Gayrimenkul adres

Shadow Travel Gayrimenkul adres

Shadow Travel Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Nasseroğlu ve Mert Cananoğlu ortaklığında kuruldu. 

Zehra Travel Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Zehra Travel Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Zahraa Youssef tarafından kuruldu.

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Momentum Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Momentum Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi Pendik Şubesi bugün 580 bin TL'ye Selin Ültan ve Serap Dal tarafından açıldı. 

Easy Travel Gayrimenkul Ticaret Şirketi kuruldu!

Easy Travel Gayrimenkul Ticaret Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Alkalaf tarafından kuruldu.

Alternative Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Alternative Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gamal Mohamed Hüseyin El Hakim ve Seifeldin Gamal Mohamed Elhakim ortaklığında kuruldu. 

Shadow Travel Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shadow Travel Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Nasseroğlu ve Mert Cananoğlu ortaklığında kuruldu. 

Altın Travel Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Travel Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Aghajanı Namını tarafından kuruldu. 

Gate2 Travel Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm ve Medikal Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gate2 Travel Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm ve Medikal Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Marwa Badawi tarafından kuruldu.

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Shakoush ve Omar Abd Al Daım ortaklığında kuruldu. 

Nisa Travel Seyahat Acentalığı Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Travel Seyahat Acentalığı Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Büker tarafından kuruldu.

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hajımohamad, Hanaa Almustafa, Souzan Hajı ve Hanadı Mohammad ortaklığında kuruldu. 

Anadol Travel Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadol Travel Turizm Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Orot tarafından kuruldu.

Gayrimenkul ile turizm birlikte büyüyor!

Uzakrota Travel Summit yapıldı. Cathay Group Yönetim Kurulu Üyesi Okan Süha Yıldırım, "Gayrimenkul ve turizm sektörleri geliştikçe, ortak paydaları da genişliyor." dedi.

Shadow Travel Gayrimenkul adres Haberi

Shadow Travel Gayrimenkul adres

Shadow Travel Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Nasseroğlu ve Mert Cananoğlu ortaklığında kuruldu. 

Shadow Travel Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6- Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak....