20 / 04 / 2024

Sharman Zekeriyaköy teslimleri

Sharman Zekeriyaköy teslimleri

Sharman Zekeriyaköy, Zekeriyaköy’ün merkezinde yer alıyor. Sharman Zekeriyaköy projesi TES Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy' de inşa edildi ve iki etabında da oturum başladı.

KÖY Zekeriyaköy ödeme kampanyası 2018!

KÖY Zekeriyaköy ödeme kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İlk etap teslimleri yapılan proje İstanbul Sarıyer -Zekeriyaköy’de yükseliyor. 

Terrace Elis Zekeriyaköy teslimleri!

Terrace Elis projesi İnanlar İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Projede daireler ne zaman teslim edilecek?

Köy Zekeriyaköy teslimleri ne zaman?

Toplam 1.167 adet konuttan meydana gelen Köy Zekeriyaköy projesi 467 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki, Köy Zekeriyaköy teslimleri ne zaman?

Merkez Zekeriyaköy'de konut teslimleri gerçekleşti!

Ortadoğu Grup'un Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy projesinden ev alanlar önceki gün düzenlenen organizasyonla buluştu. Merkez Zekeriyaköy, 106 konuttan oluşuyor.

Köy Zekeriyaköy fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de inşa edilen Köy Evleri 'nde daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayı içerisinde gerçekleşecek. Peki Köy Zekeriyaköy fiyatları ne kadar?

Mira Zekeriyaköy Evleri satılık!

Mira Zekeriyaköy Evleri satılık daire teslimleri 2015 yılının Mart ayında gerçekleşecek. 14 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 3+1 ve 7+2 daire tiplerine yer veriliyor.

Siyahkalem Zekeriyaköy Köy!

Siyahkalem Zekeriyaköy Köy metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede toplam 1.167 tane daire yer alıyor.

Siyah Kalem Zekeriyaköy Köy projesi!

Siyah Kalem Zekeriyaköy Köy projesi ilk etap teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek. 500 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede metrekare birim fiyatı 5 bin TL'den başlıyor.

Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde teslimler 3 ay sonra başlıyor!

Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde yer alan dairelerin teslimleri 3 ay sonra yapılacak. Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde konut seçenekleri 2+1 çatı dubleksi ve 3+1 bahçe dublekslerinden meydana geliyor.

Sharman Zekeriyaköy'de yüzde 1 KDV! 650 bin liraya!

Sharman Zekeriyaköy projesi TES Gayrimenkul tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de inşa edildi, iskan izinleri alındı ve oturum başladı.Orman ve vadi manzaralı projede, iki etapta toplam 42 villa inşa edildi.

Sharman Zekeriyaköy'de 650 bin liraya 3+1 bahçe dubleksi!

Tes Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Sharman Zekeriyaköy projesi iki etap şeklinde tasarlandı. Sharman Zekeriyaköy projesinde 3 oda 1 salon bahçe dubleksi dairelerin fiyatları 650 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Sharman Zekeriyaköy'de 650 bin liradan başlayan fiyatlar!

Tes Gayrimankul tarafından hayata geçirilen Sharman Zekeriyaköy projesinde fiyatlar 650 bin liradan başlangıç gösteriyor. Sharman Zekeriyaköy projesi 3.Köprü bağlantı yoluna 3.6 kilometrelik mesafede yükseliyor..

Sharman Zekeriyaköy'de 1 milyon 50 bin TL'ye 5+1 villa!

İki etap şeklinde tasarlanan Sharman Zekeriyaköy projesinde son 4 adet villa kaldı. Projede yer alan 5 oda 1 salon villaların fiyatları 1 milyon 50 bin TL'den başlıyor.

Sharman Zekeriyaköy teslimleri Haberi

Sharman Zekeriyaköy teslimleri

Sharman Zekeriyaköy, Zekeriyaköy’ün merkezinde yer alıyor. Tamamı orman ve vadi manzaralı bahçe ve çatı dubleksleri ile villalardan oluşan projede, iki etapta toplam 42 villa inşa edildi.


Sharman Zekeriyaköy, konumu ile de bir adım önde. Üçüncü köprü bağlantısına 1,5 km uzaklıkta. Faaliyete geçmiş olan Sarıyer – Çayırbaşı tüneli ile Maslak – Levent bölgesinin 10 dakika uzağında, trafiğe ve şehrin kalabalığına karışmadan Boğaz hattının kıyısında. 


British International School’a komşu olan Sharman Zekeriyaköy, İTÜ, Koç Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Işık Okulları, Doğa Koleji, Açı Okulları, Maslak Acıbadem Hastanesi, Amerikan Hastanesi gibi seçkin eğitim ve sağlık kuruluşlarının yanı başında.


Zekeriyaköy, İstanbul’un en önemli merkezi iş alanı olan Maslak -Levent bölgesine en yakın düşük yoğunluklu yerleşim alanı. Zekeriyaköy’den Maslak-Levent bölgesine ulaşımı kolaylaştıracak olan Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli tamamlandı. Tünel ile...