26 / 04 / 2024

Sheraton Adana turist sayısı

Sheraton Adana turist sayısı

Adalı Holding ile Starwood Hotels & Resorts Worldwide' nin girişimiyle kurulan ve 28 Aralık 2013' ten itibaren kapılarını açan 240 odalı Sheraton Adana misafirlerini bekliyor...

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Adana kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Adana’da Sheraton oteli konferans salonunda Adana’nın Kentsel Dönüşüm Sorunu’nun tartışıldığı bir toplantı yapıldı. Toplantıyı 600 kişinin izlemesi, kentsel dönüşüm sorununun Adana için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

Adana Modern Şehircilik Ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi yarın gerçekleşecek!

Türkiye genelinde çok sayıda ilde yapılması planlanan, Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin ilki Adana’da gerçekleştiriliyor. Zirve, 26 Şubat 2015 tarihinde, Sheraton Oteli’nde, saat 13:00-18:00 arasında gerçekleştirilecek..

Adana Çukurova Turizm ödülleri verildi!

Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası ( ADRO ) 21 Şubat Dünya Rehberler Günü dolayısıyla Çukurova'da turizmin gelişmesi için çalışan kişi ve kurumları ödüllendirdi.

Adana Sheraton Otel Starwood'un Türkiye'deki 10. oteli!

Uluslararası ödüllü Sheraton Adana Otel, şehrin kültürel ve tarihi unsurlardan ilham alan modern stiliyle, dikkat çekici yapılar arasındaki yerini aldı. Otel, Adana Havalimanı'na 4,5 kilometre uzaklıkta yükseliyor..

Ömer Çelik: 2023 hedefimiz 50 milyon turist 50 milyar gelir!

Ömer Çelik, 2023 hedeflerinin 50 milyon turist, 50 milyar gelir olduğunu söyledi. Bakan Çelik, Adana'da yaptığı açıklamada, son 10-12 yıl içinde Türkiye'nin kültürel varlıkları koruma ve kültürel faaliyetler açısından artış yaşandığını belirtti.

Adana da artık turlarla turist çekecek!

TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Kurulu'nun girişimleriyle Türkiye nin 7 bölgesine turist gönderen ancak hiç tur almayan tek bölgesi olan Adana , GAP ve Klikya (Adana Mersin Hatay Osmaniye) adı altında turlarına dahil edildi.

İsa Akdağ: Turizmde Adana markası oluşturulmalı!

Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ, yaptığı açıklamada, Adana'yı yaşanır kılmak, Adanalının refahlarını artırmak, Adana'dan ilelebet gururla bahsetmek isteniyorsa, Adana'nın bir cazibe merkezi yapılması gerektiğini söyledi...

Adalı Ailesi ABD’de işleri büyütüyor!

Geçtiğimiz günlerde Sheraton Adana'yı hizmete sokan Serdal Adalı liderliğindeki Adalı Holding, ABD'deki otel yatırımlarına restoranları da ekledi. Celal Adalı, fizibıl bulmaları halinde zinciri Türkiye’ye de getirebileceklerini dile getiriyor.

Adalı Holding, Adana'da Sheraton oteli açtı!

Adalı Holding, turizm sektörüne memleketi Adana'dan girdi. Seyhan nehri manzaralı, 135 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen 240 odalı otel, Starwood Hotels& Resorts Worldwide bünyesindeki Sheraton markasıyla hizmet verecek...

Sheraton Adana Oteli açıldı!

Sheraton Adana Oteli bu akşam düzenlenen görkemli bir kutlamayla açıldı. Seçkin konukların katıldığı bahçedeki resepsiyonun ardından sanatçılar Sezen Aksu ve Fahir Atakoğlu sevilen şarkılarını seslendirdi.

Sheraton Adana Hotel’in açılışı yapıldı!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide ile Adalı Holding şirketlerinden SERKA Turizm A.Ş’nin hayata geçirdiği Sheraton Adana Hotel’in resmi açılış töreni, 4 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirildi...

Sheraton Adana Hotel'in açılış töreni düzenlendi!

Starwood Hotels & Resorts Worldwide ile Adalı Holding şirketlerinden SERKA Turizm A.Ş’nin hayata geçirdiği Sheraton Adana Hotel’in resmi açılış töreni, 4 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirildi.

Sheraton Adana turist sayısı Haberi

Sheraton Adana turist sayısı


Adalı Holding ile Starvvood Hotels & Resorts girişimiyle kurulan 240 odalı Sheraton Adana misafirlerini bekliyor. Genel Müdür Marc Wozniak: "Sadece iş dünyasına değil, her kesime hitap eden bir oteliz" "Uluslararası otellerin açılmasıyla Adana zaman içerisinde Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelebilir" Adalı Holding ile Starwood Hotels & Resorts Worldwide'nin girişimiyle kurulan ve 28 Aralık 2013'ten itibaren kapılarını açan 240 odalı Sheraton Adana misafirlerini bekliyor. 


Sheraton Oteli Genel Müdürü Marc Wozniak, yaptığı açıklamada, otelin, Adana'nın merkezinde, Seyhan Nehri kıyısında özel bir lokasyonda yer aldığını söyledi Adanalı Adalı ailesi ile Starwood'un bir araya gelerek Adana için çok özel ve güzel bir otel yaptıklarını belirterek, "İkonik, kendine özgü bir binamız var. Adana'da, Adana'nın sembolü olan, bu şekilde iki yapı var. Biri...