19 / 04 / 2024

Sibel Canın evleri

Sibel Canın evleri

Giyim tarzıyla ikoncanlara taş çıkartan Engincan Ural için annesi Sibel Can, kesenin ağzını açtı. Ünlü sanatçı, oğluna tarihi Galata Apartmanı’ndan 1 milyon dolara daire aldı.

Sibel Can Beykoz Konakları'ndaki evini tekrar dekore ettiriyor!

Sibel Can, Beykoz Konakları'ndaki evinin dekorasyonu nedeni ile mahkemelik olan iki firmaya kızdı. Şimdi 1.200 metrekarelik ev başka bir firma tarafından yeniden dekore ediliyor.

Altında dengeler değişti! Altın Kahini İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Canınız yanacak

Altın fiyatlarında bu hafta dengeler değişti. Yükselişe geçen altın bugün düşmeye başladı. Altın Kahini İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Canınız yanacak...

Bu haberi okuyanlar elektrik faturalarından 100 lira tasarruf ediyor! Canınız daha fazla yanmasın!

Elektrik faturalarının daha düşük gelmesi amacıyla insanlar farklı tasarruf yöntemleri aramaya başladı. Uzmanlar, özellikle kullanılmadığı zaman bile prizde bırakılan şarj aletlerinin elektriği tüketmeye devam ettiğine dikkat çekiyor. Üstelik bu adaptörlerin elektrik faturasına ek maliyeti inanılmaz

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Can İnşaat Mobilya Ve Gıda Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Bozkurt tarafından kuruldu.

Elon Musk'un canını sıkan gelişme! Araçları geri çağırılıyor

Tesla, Çin'de satılan 67 bin 698 aracını geri çağırdı. Araçlardaki hataların düzeltilmesi için yazılımlarının düzeltileceği ifade edildi.

Türkiye’de 4 yıldır bu ürünün fiyatını hiç değişmedi! Bir örneği daha yok!

Türkiye’de yüzde 80’leri aşan yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı vatandaşın canını sıkıyor. Hayatta kalabilmek için vazgeçemeyeceğiz temel gıda ürünleri de dahil her şeye neredeyse her gün zam geliyor ancak bir ürünün fiyatı hiç değişmedi.

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can tarafından kuruldu.

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

İslam Memiş "Hadi sat" diyerek kararsız yatırımcının canını kurtaracak uyarıda bulundu

Merkez Bankalarının faiz artırımlarıyla hareketlenen piyasalar açıklamalarla ciddi kayıplar yaşanıyor. Dolarda değer artışı yaşanırken altın fiyatları sert düştü. Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının düşüşüyle ilgili açıklamalarda bulundu, altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu.

Kolay parayla vedalaşmak metallerin canını yakıyor

Değerli metaller bu yılki iki önemli gelişmeyi derinden hissetti; Ukrayna’daki çatışma ve Fed’in parasal ve mali teşvikleri geri çekmeye başlaması. Paladyum Standardı 2022’ raporuna göre altın fiyatının 2023 üçüncü çeyreğe kadar 1.550 dolar/ons seviyesine gerilemesini beklediklerini belirtti. 

Akıllı telefon ve tablet sahipleri yaşadı Şimdi Apple ve Samsung düşünsün

Avrupa Birliği Apple ve Samsung gibi şirketlere bir dizi katı kurallar getirecek. Akıllı telefon üreticilerinin buna vereceği tepki ise merak konusu... Ancak çok çabuk telefonu bozulan ya da tabletini tamir ettirirken büyük paralar ödeyen kullanıcılar artık nefes alacak. İşte üreticilerin canını oku

Doların patlayacağı tarih yüzde yüz belli! Selçuk Geçer'den yürekleri ağza getiren açıklama! Canınınız yanacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar için son dakika açıklaması geldi. Doların patlayacağı tarihin yüzde yüz belli olduğunu söyleyen Geçer, yatırımcıları uyardı.

Gram altın can yakacak! Bu hileye dikkat edin! Hemen bu haberi okuyun ve canınızı yakmayın

Gram altındaki dalgalanmalar hala devam etmekte. Gün geçtikçe de yatırımcıların haricinde bu durumdan vatandaş da etkilenmeye başladı. Altının akıbeti artık yalnızca yatırımcısını değil vatandaşı da son derece ilgilendirmekte. İşte detaylar…

Gram altında bu şekilde canınız yanacak! Son bir gün! Piyasa Kahini İslam Memiş düğmeye bastı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yayınlamış olduğu son videosunda cuma gününü kritik kılarak, “Canınız yanmasın” dedi. İşte detaylar…  

Sibel Canın evleri Haberi

Sibel Canın evleri

Çocuklarına olan düşkünlüğüyle bilinen Sibel Can'dan büyük oğlu Engincan'a büyük jest... Farklı giyim tarzıyla ikoncanlara rakip olan Engincan, geçtiğimiz yıl Miami Üniversitesi Yatırım Danışmanlığı Bölümü'nden mezun oldu.


ANNEM SAĞOLSUN

Genç delikanlı, mezun olmasının ardından Türkiye'ye gelerek Cihangir, Galata ve Balat bölgesinde tarihi binaları alıp yenileyerek sattı. Önceki hafta yılın büyük bir kısmını geçirdiği ABD'den İstanbul'a dönen Engincan, Galata'daki tarihi Doğan Apartmanı'nda satılık bir daire buldu. Sibel Can da oğlunun çok beğendiği daireyi hiç düşünmeden 1 milyon dolara satın aldı. Daireyi ilk başta yeniden dekore ettirip satmayı planlayan Engincan, bu kararından vazgeçti.





MEGA KOMŞU

Aralarında Tarkan, Okan Bayülgen, Şener Şen ve Derin Mermerci'nin...