25 / 04 / 2024

Sierra Yaşamkent fiyatları

Sierra Yaşamkent fiyatları

6 blokta 281 konut ve 23 dükkandan meydana gelen Sierra Yaşamkent fiyatları 323 bin 417 TL'den başlıyor. Proje Kargın İnşaat inşa ediliyor.

Sierra Yaşamkent teslim tarihi!

Daire alanlarının 61 metrekareden başlangıç gösterdiği projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Sierra Yaşamkent teslim tarihi Eylül 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent satış fiyatları!

5 blok şeklinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent satış fiyatları 211 bin TL'den başlıyor.

Ankara Sierra Yaşamkent satılık!

Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'si Çayyolu'nda hayata geçirilen proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Ankara Sierra Yaşamkent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Sierra Yaşamkent Ankara fiyatları!

5 blok şeklinde inşa edilen projede daire alanları 61 metrekareden başlıyor. Proje Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'sinde yükseliyor. Sierra Yaşamkent Ankara fiyatları 1+1 dairelerde 211 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent teslimleri!

Ödemelere göre banka kredi ödeme uygulanan proje Ankara İl 'i Yenimahalle İlçe 'sinde inşa ediliyor. Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent teslimleri Eylül 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Ankara Sierra Yaşamkent iletişim!

5 blok şeklinde inşa edilen proje Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'sinde hayata geçiriliyor. Ankara Sierra Yaşamkent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 217 62 17 olarak belirlendi.

Sierra Yaşamkent Kargın İnşaat satılık!

Daire alanlarının 61 metrekareden başladığı proje Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'sinde yükseliyor. Sierra Yaşamkent Kargın İnşaat satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Sierra Yaşamkent Ankara teslimleri!

5 blok şeklinde inşa edilen proje Ankara İl 'i Yenimahalle İlçe 'si Çayyolu 'nda hayata geçiriliyor. Sierra Yaşamkent Ankara teslimleri Eylül 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent ödemeleri!

Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'si Çayyolu 'nda yükselen proje Kargın İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent ödemeleri kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılıyor.

Ankara Sierra Yaşamkent adres!

5 blok şeklinde yükselen proje daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ankara Sierra Yaşamkent adres bilgileri kapsamında Ankara İl'i Yenimahalle İlçe'si Çayyolu'nda hayata geçiriliyor.

Sierra Yaşamkent Ankara satış ofisi!

Sierra Yaşamkent Ankara satış ofisi ile 0312 217 62 17 telefon numarasından irtibata geçebilmek mümkün. Kargın İnşaat tarafından hayata geçirilen projede banka kredisiyle vade imkanı sunuluyor.

Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent satılık!

Ödemelere göre banka kredisi ile vadelendirme sağlanan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Kargın İnşaat Sierra Yaşamkent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sierra Yaşamkent fiyatları!

Sierra Yaşamkent fiyatları 211 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Daire büyüklükleri minimum 61 metrekare olarak dizayn edilen proje 5 blok halinde inşa ediliyor.

Sierra Yaşamkent satılık!

Ankara İl 'i Yenimahalle İlçe 'sinde bulunan projede ödemelere göre banka kredisi kullanılabiliyor. Sierra Yaşamkent satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023!

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. İşte Pehlivanoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Pehlivanoğlu Yaşamkent'te 4.3 milyon TL'ye 2+1! Haziran 2024'te teslim!

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinde fiyatlar 4 milyon 300 bin TL'den başlıyor. İşte Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili detaylar...

Ayçiçek yağında fiyatları düşürecek hamle!

Bir zamanlar gündemden düşmeyen ayçiçek yağına vergi düzenlemesi yapılacak. Üretim artarken, iddialara göre ayçiçek yağı ithalatında yeni gümrük vergisi uygulamaya konulacak. Fiyatların daha da düşeceği tahmin ediliyor. İşte tüm detaylar...

Yaş çay fiyatları fırladı! Üreticilere ''Acele etmeyin'' uyarısı geldi! 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, çay hasadında hava şartlarına bağlı  bir rekolte düşüklüğü olduğunu söyleyerek üreticilere'' acele etmeyin'' uyarısında bulundu. Yaş çay fiyatları fırladı! Yaş çay fiyatları ne kadar oldu? 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Çağrı’da sıvı yağlarda fiyatlar dibi gördü! Yüzde 41 indirimle Çağrı Market 19 Eylül 2022 fiyat listesi….

Çağrı bugün sıvı yağlarda dev indirimi müjdeledi. 19 Eylül ile 30 Eylül arasında geçerli olacak olan sıvı yağ indirimlerini kaçırmayın. Ayçiçeği yağlarında, zeytinyağlarında fiyatlar dibi gördü. Bu fiyatları kaçırmayın. İndirimli fiyatlarıyla Çağrı Market 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Yaş çay fiyatları artacak mı? ÇAYKUR Çay 1 Nisan 2022 A101, ŞOK, Migros fiyat listesi!

Çay üreticilerinin gözü kulağı yaş çay fiyatlarına yapılacak zam oranında. Peki yaş çay fiyatları 2022 artacak mı? Marketlerdeki güncel ÇAYKUR çay fiyatları kaç TL? İşte 1 Nisan 2022 A101, ŞOK, MİGROS çay fiyat listesi...

Çay fiyatlarına zam sinyali! Stoklarınızı kontrol edin! İşte 21 Mart 2022 A101, ŞOK, MİGROS çay fiyat listesi...

Çay üreticileri yaş çay fiyatlarına yapılacak zam oranını merakla takip ediyor. Peki yaş çay fiyatları artacak mı? Marketlerdeki güncel çay fiyatları kaç TL? İşte 21 Mart 2022 A101, ŞOK, MİGROS çay fiyat listesi...

Kiralara özel okul dopingi!

Ankara'nın Ümitköy, Çayyolu ve Yaşamkent’te kira fiyatları son günlerde kira ücretleri bir hayli arttı. İlçe sakinleri bu duruma bölgedeki özel okulların neden olduğunu dile getiriyor. 

Sahilde evi olan yaşadı! Fiyatlar tavan yaptı!

Pandemiyle beraber değişen yaşam şekilleri en çok konut tercihlerini etkiledi. Sahildeki evlerin trend olduğu bu dönemde deniz kenarında ev fiyatları artış kaydetti. 

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Natura Yaşamkent güncel fiyat listesi 2021!

Natura Yaşamkent güncel fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Natura Yaşamkent güncel fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Sierra Yaşamkent fiyatları Haberi

Sierra Yaşamkent fiyatları

Kargın İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Sierra Yaşamkent projesi 6 blokta 281 konut ve 23 dükkandan meydana geliyor. 


Ankara Sierra Yaşamkent Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Projede dairelerin alanları 61 metrekare ile 211 metrekare arasında değişiyor. 


Sierra Yaşamkent projesinde fiyatlar 323 bin 417 TL ila 1 milyon 16 bin 977 TL arasında değişiklik gösteriyor. 


2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek olan Sierra Yaşamkent projesinde fiyatlara her ay  düzenli olarak  yüzde 1  zam yapılıyor. Haberde yer alan fiyatlar Kasım ayı için geçerlidir.


Peşin ve banka kredili satışların yapıldığı Sierra Yaşamkent Evleri projesinde nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanıyor. Ankara Yaşamkent'te yükselen projede banka kredili ödemelerde ise yüzde 5 indirim uygulanıyor. Ayrıca projede yüzde 5 indirim daha yapılıyor. 


Adres : Yaşamkent Bulvarı...