25 / 04 / 2024

Sierra Yaşamkent satılık ev fiyatları

Sierra Yaşamkent satılık ev fiyatları

Sierra Yaşamkent satılık ev fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. 10 bin metrekare arsa alanına sahip projede 281 adet daire bulunuyor.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarının fırlamasında yabancıya satışın payı var mı?

Barınma sorunu gün geçtikçe yayılıyor ve sık sık gündem oluyor. Peki satılık ve kiralık konut krizinde yabancıya satışın payı var mı? İşte detaylar...

Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenler dikkat! Zorunlu oldu süre verildi

Türkiye'de aşırı artan emlak fiyatları nedeniyle piyasada oluşan spekülatif adımlara devlet tarafından müdahale geldi. Sahibinden satılık ya da kiralık emlak ilanı verenlere zorunlu tutuldu. Süre verildi uymayanlara ceza kesilecek.

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Buca'da hazine arazisindeki yapıya satılık tabelası asmışlar!

İzmir'de ormanlık alanda inşa edilen kaçak yapıların tespiti için havadan görüntüleme yapılıyordu ve o sırada Hazine arazisine inşa edilen bir yapıya "satılık" ilanı asıldığı saptandı...

Sierra Yaşamkent fiyatları 323 bin 417 TL'den başlıyor!

6 blokta 281 konut ve 23 dükkandan meydana gelen Sierra Yaşamkent fiyatları 323 bin 417 TL'den başlıyor. Proje Kargın İnşaat inşa ediliyor.

Adana Yaşam Residence satılık!

Adana Yaşam Residence satılık 4+1 dairelerin fiyatları 395 bin liradan başlıyor. Kayabey İnşaat'ın hayata geçirdiği Yaşam Residence'ta banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire!

Yaşamkent İnci Kulesi satılık daire fiyatları 700 bin liradan başlıyor. Akyol İnşaat'ın projesi İnci Kulesi Yaşamkent'te daireler bu yıl mayıs ayının sonunda teslim edilecek...

Satılık turistik tesis sayısı Mayıs'tan sonra artacak!

Yaşanan siyasi ve ekonomik krizler nedeniyle 2016 ve sonraki yıllardan umudunu kesen turizmciler, otellerini satarak sektörden çekilmek istiyor. Satılık tesis sayısının, mayıs ve haziran aylarında iki katına çıkacağı tahmin ediliyor.

Yakuplu Demir İnşaat Evleri satılık!

Yakuplu Demir İnşaat Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yer aldığı proje 800 adet konuttan meydana geliyor.

Sierra Yaşamkent satılık ev fiyatları!

Sierra Yaşamkent satılık ev fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. 10 bin metrekare arsa alanına sahip projede 281 adet daire bulunuyor.

Ankara Sierra Yaşamkent'te teslimler Nisan 2017'de başlıyor!

Ankara'nın Yenimahalle bölgesinde Kargın İnşaat tarafından inşa edilen Sierra Yaşamkent projesinde daire teslim işlemlerinin Nisan 2017'de başlaması öngörülüyor.

TOKİ Konya Meram Konutları satılık!

TOKİ Konya Meram Konutları satılık daire tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 180 ya da 240 ay taksit imkanı sunan projede başvurular 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

Sierra Yaşamkent satılık ev fiyatları Haberi

Sierra Yaşamkent satılık ev fiyatları

Sierra Yaşamkent Residence Ankara Yenimahalle Yaşamkent bölgesinde yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılı Eylül ayında yapılacağı proje 5 blok halinde hayata geçiriliyor. 


Sierra Yaşamkent satılık ev fiyatları dairelerin planlarına bağlı olarak değişiyor. Projede yüzde 25 peşinde, kalan kısım için TEB, Denizbank, TEB, İş Bankası ve Garanti Bankası'ndan kullanılan kredi ile vade imkanı sağlanıyor. 


Toplam 281 adet konuttan oluşan Sierra Yaşamkent Yenimahalle'de daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Kargın İnşaat imzası taşıyan Ankara Sierra Yaşamkent Evleri'nde konutların büyüklükleri 61 - 211 metrekare şeklinde tasarlandı. Proje 10 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 

Sierra Yaşamkent satılık ev fiyatları!

1+1 fiyatları 215 bin TL, 

2+1 fiyatları 235 bin TL, 

3+1 fiyatları 446 bin TL, 

4+1 fiyatları 547...