24 / 04 / 2024

sıfır otomobil

sıfır otomobil

"Yüksek fiyat ortamının yavaş yavaş bitmeye başladığını görüyoruz" diyen ODD Başkanı Bozkurt,  2023'te de sıfır otomobilin piyasada bollaşmayabileceğini ancak ikinci el fiyatlarında yavaş yavaş bir gevşeme görülmeye başlandığını söyledi.

Sıfır otomobillere zam geldi! 400 bin liranın altında araç bulmak zor! İşte son fiyatlar

Sıfır otomobillere zam geldi. Sıfır araç fiyatları son 2 ayda ortalama 150 bin lira yükseldi. Piyasada ise son zamlardan sonra 400 bin liranın altında sadece birkaç model bulunuyor. İşte marka marka sıfır araç fiyatları...

Kimselere duyurmadan sıfır otomobillere zam geldi 

Mayıs ayında yaşanan kur artışının da etkisiyle ekonomide deprem devam ederken sıfır arabalara 1 Haziran günü yüzde 4 ile yüzde 10 arasında değişen oranlarda zam yapıldığı ortaya çıktı. Ayrıca ÖTV matrahlarında da en alttaki dilimde model kalmadığı belirtildi.

Opel'den sıfır faiz kampanyası! Araba almak isteyenlere büyük fırsat! Yeni Corsa Mart 2024 fiyat listesi 

Opel otomobil markası Yeni Corsa modelinde mart ayına özel kampanya başlattı. Araba almak isteyenler için 150 bin TL kredi, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Yeni Corsa ne kadar? Yeni Corsa 2024 fiyatı kaç lira? 

Sıfır otomobil alacaklar dikkat! 1 milyon liranın altında hangi otomobiller var?

Sıfır otomobil alacak vatandaşlar bu listeye bakmadan otomobil almasın. Çünkü, değeri 1 milyon liranın altında sadece 8 marka otomobil kaldığı kaydedildi. Hangi otomobil modelleri 1 milyon liranın altında satışa sunuluyor.

Chery Omoda 5 modelinde 150 bin TL kredi, 12 ay vade ve sıfır faiz avantajı! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!

Elektrikli otomobillerde öncü ülkelerden birisi olan Çin'in en sevilen otomobili olan Chery Omoda 5'te Şubat kampanyası başladı. Chery Omoda 5 otomobil modelinde 150 bin TL kredi 12 ay vade sıfır faiz fırsatı devam ediyor. Chery Omoda 5 güncel fiyatı ne kadar?

Sıfır otomobil alanlar dikkat! Ekspertiz hizmeti alırken bilinmesi gerekenler!

İkinci el araçlar için kullanılan ekspertiz servisinde bilinmeyen yönler gündemdeki yerini koruyor. Sıfır otomobil alanların çoğu da bu hakları maalesef bilmiyor. Bu süreçte, ekspertiz uzmanı sıfır otomobil alanlara ya da alacaklara önemli açıklamalar yaptı. 

Fiat'tan şubat kampanyası! O modelde 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatı başladı!

Araba almak isteyenlerin en çok tercih ettiği otomobil markası olan Fiat şubat ayına özel kampanyasını açıkladı. Fiat'ın tamamen elektrikli modeli 500e'de 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla satılıyor.

Dacia'da dev Şubat fırsatı! Tam 250 bin TL... Sıfır otomobil alacaklara müjde! 

Dacia, sıfır otomobil alacaklar için Şubat ayına özel yeni kampanyasını duyurdu. Dacia modellerinde 250 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 3,14 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Dacia model araçların fiyatları ne kadar? İşte 14 Şubat 2024 fiyat listesi...

2024’ün en ucuz sıfır araç modeli hangisi? Hyundai 2024 model araçlarının şubat ayı fiyat listesini açıkladı!

Otomobil markası Hyundai, şubat ayı girerken 2024 model sıfır araçlarının zamlı liste fiyatlarını duyurdu. Geçen aya göre en az 30 bin TL'lik bir fiyat artışı ile dikkat çeken marka, 2023 model araç satışlarını geride bırakmayı amaçlıyor.

Herkes bu otomobillerin fiyatlarını merak ediyor! İşte en ucuz 4 sıfır otomobil!

2024 yılı ile birlikte otomobil markaları fiyatları güncellemeye başladı. Sıfır otomobillerin fiyatları yükselirken araba almak isteyenler en ucuz otomobillerin fiyatlarını araştırıyor. İşte  en ucuz 4 sıfır otomobil...

2024 otomobil fiyatları belli oldu! En ucuz sıfır otomobiller hangileri?

2024 model sıfır otomobiller bayilerde yerini almaya başladı. Çoğu marka 2024 model arabalarının satışlarına başladı. Peki en ucuz sıfır otomobiller hangileri?

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Fiat Egea'da 200 bin lira kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

Ocak ayına özel Fiat otomobil markası, Egea modeli için 200 bin lira kredi, sıfır faiz 12 ay vade fırsatı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor. Peki Fiat Egea 2024 fiyatı ne kadar? 

Peugeot'dan sıfır otomobilde indirim kampanyası! Peugeot kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor...

Sıfır otomobil hayalinizi Peugeot ile gerçekleştirmeniz mümkün. Marka, tarafından bir kampanya duyurdu ki, bayiye giden altında sıfır otomobil ile geri dönecektir. İndirim değerindeki kaçırılmayacak fırsatlar ve kampanya detayları.

Fiyatı 1 Milyon TL'nin altında olan sıfır otomobiller hangileri?

2023 senesinde otomobil satışları rekor kırdığı belirtildi. Buna göre, şimdi gözler 2024 senesinde. Döviz fiyatlarındaki yükseliş devam ederken 2023 ve 2024 sıfır otomobil fiyatları da merak ediliyor. Peki fiyatı 1 milyon liranın altında olan otomobil var mı?

sıfır otomobil Haberi

sıfır otomobil

İkinci el otomobilde fiyatlar düşecek. Otomotiv Zirvesi'nde konuşan  Otomotiv Direktörleri Derneği (ODD) Başkanı Ali Haydar Bozkurt, piyasada fiyatlar üzerinde belirleyici rol oynayan iki büyük etken olduğunu belirterek, bunlardan ilkinin sıfır otomobile ulaşabilen potansiyel müşteri sayısındaki gerileme, ikincisinin ise krediye ulaşmaktaki zorluk olduğunu söyledi.  Bugüne kadar satış rakamlarını bulunabilirliğin belirlediğini kaydeden Bozkurt, "Birçok modelde 5-6 aya varan bekleme süreleri mevcuttu" dedi.

 Yılın son çeyreğine yaklaşırken, pazarı yine hangi markanın hangi modelinden ne kadar araç bulunabileceğinin şekillendireceğini ifade eden Bozkurt, sıfır otomobile ulaşabilen potansiyel müşteri sayısında bir yavaşlama olduğunu bunun temel sebebinin mevcut fiyat seviyelerine ulaşan müşteri potansiyelinin düşmüş olması olduğunu söyledi. Bir diğer sebebin de krediye ulaşmakta yaşanan sorunlar olduğunu ifade eden Bozkurt, "Şu anda hem kredi faizleri hem de kredi...