29 / 03 / 2024

sigara fiyatları

sigara fiyatları

Sigara fiyatlarına zam geldi mi? En ucuz sigara hangisi? sorularının cevapları internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

Bu iddia doğruysa yer yerinden oynar! Sigara dev zam geliyor! 50 TL’ye dayanacak!

Sigara fiyatlarına ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı. Önümüzdeki günlerde sigara fiyatlarına 5-10 TL arasında zam geleceği ve sigara fiyatlarının 50 TL’ye dayanacağı öne sürüldü.

Bir zam da sigaraya! Sigaraya 2 TL zam gelecek mi? İşte zam sonrası güncel sigara fiyatları!

Sigaraya geleceği öne sürülen zam haberleri konusunda son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

Sigara fiyatları güncel durum ne? 5 Temmuz 2022 itibariyle sigara fiyatlarında son durum

Sigara fiyatlarına zam geldi mi? En ucuz sigara hangisi? sorularının cevapları internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

1 Temmuz güncel sigara fiyatları! Sigaraya zam mı geldi? 1 Temmuz sigara fiyatları ne kadar?

1 Temmuz sigaraya zam mı geldi, sigara fiyatları ne kadar oldu? Bu soruların cevaplarını vatandaşlar araştırmaya başladı. İşte sigara fiyatlarına dair detaylar!

20 Haziran sigaraya zam mı geldi? Sigaraya yeni zam mı yapıldı?

Sigaraya yeni zam mı geldi, 20 Haziran sigaraya zam mı yapıldı? Soruları günün en çok merak edilen konusu oldu. İşte 20 Haziran sigara fiyatları!

Bir sigara grubu daha ürünlerine 2 lira zam yaptı! İşte zamlı fiyat listesi

Türkiye'de yüksek seyreden enflasyon 'iğneden ipliğe' her alanda vatandaşı yoğun zam yağmuruna tutuyor. Yılbaşından bu yana iki kez zamlanan sigara fiyatlarına Mayıs başında yeniden zam geldi. Bir sigara grubu ürünlerine 2 lira zam yaptı.

Kanyon sigara yasağını uyguluyor mu?

Tütün yasağına rağmen Kanyon Alışveriş Merkezi'nin ortak alanlarında hala sigara içiliyor. Yetkili makamlar ise açıklamalarıyla kafa karıştırıyor

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 1.3 arttı!

İngiltere'de temmuz ayında konut fiyatları yüzde 1.3 arttı

İzmir'deki OSB'ler arsa fiyatlarını düşürdü!

İzmir'deki OSB'ler imkanlarını cazip hale getirmek için ya aidatları, ya da arsa fiyatlarını düşürdü. Bazıları da ödeme kolaylığı uygulamaya başladı

 

Bursa konut fiyatlarında birinci oldu

Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ahmet Gür, ekonomik krize rağmen haziran ayında gayrimenkul fiyatlarının en çok arttığı şehrin Bursa olduğunu söyledi.

Armada City'de 77 bin TL'ye! 1+1'lerin fiyatları düştü!

Çorlu'da inşa edilen Armada City'de fiyatlar 77 bin TL'den başlıyor…

Sigara yasağı AVM'lerdeki lüks restoranları vurdu!

Sigara yasağının ilk vurduğu yerler AVM'deki lüks restoranlar oldu. Alışveriş merkezindeki şık bir restorana giden müşteri, sigara için yüzlerce adım atıp AVM dışına çıkmak istemiyor

Alışveriş merkezleri sigara yasağına hazır

Türkiye'de bugünden itibaren kapalı alanlarda sigara içmek yasak. Alışveriş merkezleri, ilk aşaması 19 Mayıs 2008'de başlayan yasayı uygulamaya hazır  
 

sigara fiyatları Haberi

sigara fiyatları

Sigara tüketicileri için Sigara fiyatlarına zam geldi mi sorusunun yanıtını sıkça arıyor ve bu soru en çok aratılan arasında yer alıyor. Sigara fiyatlarına zam gelmesinden sonra diğer markaların da zamlanacağı iddiaları sosyal medyada iddia edildi. Sigara tiryakileri içtikleri sigara markalarının yeni fiyatlarını öğrenmek istiyor. Philip Morris, BAT ve JTİ gibi sigara markalarının güncel fiyatlarını sizler için haberimizde toparladık.. Peki, gerçekten sigara fiyatlarına zam geldi mi? En ucuz sigara hangisi? 5 Temmuz Philip Morris, BAT ve JTİ marka sigara fiyatları...

Sigara fiyatlarına zam geldi mi? En ucuz sigara hangisi? sorularının cevapları internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Sigara tüketicileri içtikleri sigaraların güncel fiyat listesi en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Bu nedenle geride kalan haftalarda yapılan son zamla birlikte en düşük sigara fiyatı 25,50...