26 / 04 / 2024

şile 2015 yatırımları

şile 2015 yatırımları

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu devam eden Spor Merkezi, Kültür Merkezi, Kumbaba Motel ve Dolgu Alanı Liman projelerinin tek tek tanıtımını yaptı. Ayrıca Şile Sanayicilerinin tapularını teslim edildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Kazakistan, altyapı yatırımları için Türk müteahhitler ile görüşüyor!

Kazakistan Türk müteahhitler ile alt yapı yatırımları için görüşmelere başladı. Kazakistan'ın demiryolu, otoyol, gümrük kapılan, konut gibi yatırımlar için 15 milyon dolar kaynak ayırdı...

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

GSD Denizcilik Gayrimenkul finansal yatırımlarını açıkladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayı ve Ticaret A.Ş., bugün Kamu Aydınlatma Platormu'nda (KAP) Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlarını açıkladı.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

İzmir'e 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir önceki yıla göre yatırımlarını yüzde 29 oranında artırarak 2015’te yaklaşık 1.6 milyar liralık harcama gerçekleştirdi. Büyükşehir’in 12 yıllık yatırım tutarı ise 9.5 milyar liraya ulaştı.

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te yatırımlarını tanıtıyor!

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te Referans markalı projelerinin yeni halkaları olacak Bahçeşehir ve Kartal yatırımlarını tanıtıyor.

GYODER Akademi, turizm yatırımlarına yön verecek!

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, oluşturduğu GYODER Akademi, bünyesinde, Bilgi Eğitim ile yaptığı işbirliği ile turizm yatırımlarına yön verecek. sertifika programı 21 Kasım’da İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde başlayacak.

EGEGEP ile Afyonkarahisar yatırımları şaha kalkacak!

EGEGEP ile Afyonkarahisar yatırımlarının şaha kalkacağını ifade eden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu "2019 yılı itibariyle toplam 875 bin dekar zirai arazi sulamaya açılacak ve yılda 964 milyon TL zirai gelir artışı sağlanacak" dedi.

şile 2015 yatırımları Haberi

şile 2015 yatırımları


Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu vatandaşlara verdiği sözleri tutuyor. 'Yeni Türkiye Yeni Şile' sloganıyla yola çıkan Başkan Belediyemizin Hizmet Vizyonu ve Proje Tanıtım Toplantısını vatandaşlaron katılımıyla gerçekleştirdi. Devam eden Spor Merkezi, Kültür Merkezi, Kumbaba Motel ve Dolgu Alanı Liman projelerimizin tek tek tanıtımını yaptı. Ayrıca Şile Sanayicilerinin tapularını teslim edildi.


Başkan yaptığı açıklamada '4 mevsim yaşayan bir Şile için yola çıktık. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak projelerimizi hayata geçiriyoruz. İlçemizin yaşam kalitesini artıyor ve çehresi güzelleşiyor. Projelerimiz ve hizmet çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek' dedi. Tanıtılan Projeler vatandaşlardan tam not aldı.



Şile...