19 / 04 / 2024

şile belediyesi ihale ilanları

şile belediyesi ihale ilanları

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde bulunan 60 gayrimenkul satışa çıkarıldı.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Şile'de 19 adet arsa satılıyor! İstanbul'da arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

Şile Belediyesi, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde yer alan 19 adet arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte arsa alacakların merak ettiği detaylar...

Şile Belediyesi 36 adet arsa satıyor! İstanbul'da büyük fırsat!

İstanbul ili Şile Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde yer alan 36 arsayı satıyor. İşte arsaların fiyatları... 

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Şile Belediyesi'nden büyük fırsat! 60 adet arsa satıyor!

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde yer alan 60 arsa satışa sunuldu. Peki satışa sunulan arsaların büyüklüğü kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Şile Belediyesi 60 gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde bulunan 60 gayrimenkul satışa çıkarıldı.

Şile Belediyesi'nden satılık 60 gayrimenkul!

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde bulunan 60 gayrimenkul satışa çıkarıldı. 

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Şile Ağva Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

İstanbul Şile Belediyesi Ağva'da inşa edeceği sağlık merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi. 

Şile'ye millet bahçesi müjdesi!

Şile Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılan Şile Değerlendirme Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şile'de inşa edilecek millet bahçesi için müjde verdi. 

İzmir hızla dönüşüyor!

İzmir’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Biz altı alandaki kentsel dönüşüm ile ilgili ihale süreçlerini devam ettireceğiz ama müteahhitlerden yeteri kadar güçlü katılım göremezsek belediyenin şirketleri ile işi yapacağız" dedi.

Ağva Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezi'nin temelleri atıldı!

Şile Belediyesi, Ağva  Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Şile’de deniz kıyısındaki arazinin imarı 'turizm konut' olarak değiştirildi!

Şile Belediyesi’ne ait deniz kıyısındaki ağaçlarla kaplı yaklaşık 35 bin metrekarelik arazinin "turistik tesis" olan imarı, yatırımcı için uygun hale getirilerek “turizm konut” yapıldı.

şile belediyesi ihale ilanları Haberi

şile belediyesi ihale ilanları

İstanbul ili Şile Belediyesi tarafından, İstanbul ili, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi'nde bulunan 60 gayrimenkul satışa çıkarıldı. Taşınmazların satış ihalesi 21 Şubat tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. Satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları 2 milyon 125 bin 553 bin TL'den başlıyor, 3 milyon 875 bin 850 TL'ye kadar yükseliyor. 

TAŞINMAZ SATILACAKTIR

İstanbul İli Şile Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait Balibey Mahallesinde kain aşağıda belirtilen taşınmazlar ihale ile satılacaktır. İhaleler "Balibey Mahallesi Çırak Sokak No:1 Şile/İstanbul" adresindeki Şile Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası Salonunda, aşağıda belirtilen gün ve saatte, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesi ve şartmane uyarında "Kapalı Teklif Usulü" ile yapılacaktır.

Şartname bedeli 1.000,00 TL olup, şartnameler Şile Belediyesi Plan ve Proke Müdürlüğünden (Hacıkasım Mahallesi Üsküdar Caddesi Tersane Sokak No:9 Şie/İstanbul)...