25 / 04 / 2024

Şile Green Park fiyat listesi

Şile Green Park fiyat listesi

Eks Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Şile Green Park Evleri teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlendi...

Şile Green Park Evleri nerede?

Şile Green Park projesi Eks Ekşioğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Şile Green Park Evleri'nde daire fiyatları 220 bin liradan başlangıç göstererek yükseliyor. Şile Green Park Evleri nerede? sorusuna haberimizin içinde yer veriyoruz...

Şile Green Park fiyat listesi!

Şile Green Park fiyat listesi dairelerin konumlarına göre değişiyor. Arsa alanı 15 bin metrekare olarak belirtilen proje Eks Ekşioğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Eskişehir Green Park'ta hemen teslim konutlar!

Green Park projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Eskişehir Green Park'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde toplam 72 konut bulunuyor.

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Green Canyon Park Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Medet Ataş ve Yılmaz Orhan ortaklığında kuruldu.

Opel Rocks-e Fiyatı belli oldu! 250 bin TL'den satılacak!

Alman otomobil üretici olman Opel, otomobil severlerin karşısına cazip bir teklif ile geldi. Park ve trafik sorunu yaşayanlar için tasarlanan minimalize edilmiş boyutlara sahip olan yeni şehir otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi. Peki bu otomobilin fiyatı ne kadar? Aracın özellikleri neler? Detay

Pendik Şeyhli Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Şeyhli Mahallesi, 7291 ada, 4 parselin bir kısmı ile kadastral park alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Adil Üstündağ yeni şirket kurdu!

Green Park otellerinin sahibi Adil Üstündağ, yeni şirket kurdu. Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda kuruldu.

İmar uygulamasında yeni döneme geçildi!

1 Haziran 2019’dan itibaren imar uygulaması görmemiş alanlarda hazırlanıp onaylanacak yeni imar planlarında, bisiklet yolları ile bisiklet park istasyonları zorunlu hale gelecek. Karar, 1 Ocak itibariyle yürürlüğe girdi.

Anda Park Millet Projesi için 7.5 milyon TL'lik sözleşme!

Trend Gayrimenkul, Garanti Bankası ile Anda Park Millet Projesi için 7 buçuk milyon TL'lik garantör kredi limiti sözleşmesi imzaladı.

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın!

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği Çalıştayı yarın The Green Park Otel Bostancı’da TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek. 

Ataköy Baruthane 'TOKİ Park' oluyor!

Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük arsa, İBB ve TOKİ işbirliği ile "TOKİ Park'a" dönüştürülüyor...

Lens Yapı projelerini Arap yatırımcılara sundu!

TURAB Fuarcılık tarafından 6-8 Aralık 2017 tarihleri arasında Pendik’te The Green Park Hotel Pendik & Convention Center’da gerçekleştirilen 4. Türk-Arap Yapı Fuarı'na Lens Yapı katıldı.

Piraziz Green Park Evleri'nde 375 bin TL'ye!

Giresun Piraziz'de hayata geçirilen Piraziz Green Park Evleri denize 100 metre uzaklıkta bulunuyor. Fiyatların 375 bin TL'den başladığı projede teslimler 2 yıl içinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli'de imar çalıştayı düzenlendi!

Kocaeli Kartepe Green Park Otel’de gerçekleşen imar çalıştayında köy mimari tipolojisi analizi, Otopark İlke ve Esasları konuları ele alındı

İnşaat sektörü yüzde 6, Peli Parguet yüzde 25 büyüdü!

Peli Parquet’nin 2008’den bu yana düzenli olarak organize ettiği bayi toplantısı 7-10 Aralık tarihleri arasında Pendik Green Park Oteli’nde gerçekleşti. İnşaat sektöründeki son durumu ve 2016 yılının değerlendirmesini yapan Peli Parguet 2017 yılı kampanyaları ve hedeflerini açıkladı.

Şile Green Park fiyat listesi Haberi

Şile Green Park fiyat listesi

Toplam 64 konuttan meydana gelen Şile Green Park Konutları 15 bin metrekarelik alan üzerinde konumlanıyor. Şile Green Park Evleri Eks Ekşioğlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Şile Green Park Evleri teslim tarihi bilgisini paylaşmadan önce projede yer alan daire tiplerinden bahsedelim. 


8 bloktan oluşan projede daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Green Park Şile Evleri'nde yer alan konutların metrekare alanları 56 metrekare ile 80 metrekare arasında değişiyor.


Şile Green Park teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlendi. Eks Ekşioğlu İnşaat Şile Green Park denize 5 dakikalık mesafede konumlanıyor. 


Şile Green Park fiyat;

1 oda 1 salon daireler 220 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler ise 270 bin TL'den satışa sunuluyor.

Şile Green Park 18.01.2016 tarihli fiyat listesi için...