19 / 04 / 2024

Şile Hometown daire tipleri

Şile Hometown daire tipleri

Eyfel Yapı tarafından hayat geçirilen Hometown projesi Şile'de yükseliyor. Projede toplam 48 villa yer alıyor. Şile Hometown villaları 64 metrekareden meydana geliyor.

O ilde 2 arsa, 6 daire ile 1 adet arazi satılıyor! Ev ve arsa alacaklar dikkat!

Sakarya ili Erenler Belediyesi, Sakarya ili, Erenler ilçesinde yer alan 2 arsa, 6 daire ile 1 adet araziyi satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

Hasarlı binayı yenileyecekler buna dikkat!

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bir yakınım İzmir’de banka kredisi ile bir daire almıştı. Kredi geri ödemesi bitmeden deprem meydana geldi. Şayet ağır hasar olmuş ise binayı yıktırıp müteahhide verecekler. Bunun için kat maliklerinin tam rızası gerekmez mi?' sorusunu cevapladı.

İcradan ev almanın avantajları!

Piyasanın altındaki fiyatlarla satışa sunulan icralık evlere talep attı. İcradan satışa sunulan daireler ile normal daire fiyatları arasında nerede ise yüzde 50 gibi büyük bir fark bulunuyor.

Kayseri Melikgazi’de 37 daire ve 4 iş yeri ihale ile satılacak!

Melikgazi Belediyesi tarafından mülkiyeti belediyeye ait olan 37 daire ve 4 işyeri 19 Şubat 2019'da tarihinde ihale ile satışa çıkarılacak. 

Tual Artı Tuzla ile 220 daire ve 165 iş yeri geliyor! Yeni proje!

Emlak Konut Tuzla ihalesini kazanan Dağ Mimarlık, karma projesi için kolları sıvadı. Proje, konut, ticari ünite ve otelden meydana gelecek..

We Haliç'te We Ilgın Finans Modeli ile herkes ev sahibi olacak!

We Haliç projesinde dev bir kampanya başladı. We Ilgın Finans Modeli ile projeden daire almak isteyenlere 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. 

7 soruda Yeni İmar Yönetmeliği'ne göre en küçük daire nasıl olacak?

1 Ekim 2017 tarihi itibari ile yürürlükte olacak Yeni İmar Yönetmeliği ile daireler nasıl olacak? Yeni İmar Yönetmeliği ile hangi daire tipi yasaklandı?

Melikgazi'de 13.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Melikgazi Belediye Başkanlığı, Melikgazi'de 4.adada 2 blok olmak üzere: 48 daire, 4 dükkan ile 72 daire ve 2 dükkan inşaatı yaptıracak. İhalesi 14 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek işin muhammen bedeli 13 milyon 983 bin 54 TL olarak belirlendi.

Colorist Şile'de son 10 daire 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çocuklu ailelerin buluşma noktası olan Colorist Şile'de son 10 daire 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor..

Colorist Şile'de son 20 daire!

Satışa çıktığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören Colorist Şile'de son 20 daire alıcısını bekliyor. Satışlarını tamamlamak üzere olan Colorist Şile'de ayrıca, son 20 daireye özel yüzde 10 indirim fırsatı da uygulanıyor

Colorist Şile Evleri daire fiyatları!

Çocukların düşünülerek tasarlandığı Colorist Şile projesinde fiyatlar 175 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Colorist Şile projesinde teslimler Haziran 2018'de başlayacak...

DKY Ada Kartal'da ön talep avantajı! 334 bin TL'den!

DKY Ada Kartal'da ön talep avantajı ile birlikte daire fiyatları 334 bin TL'den başlıyor. DKY Ada projesi 2018'in sonunda tamamlanacak...

Colorist Şile daire fiyatları!

Colorist Şile daire fiyatları 175 bin TL'den başlıyor. CFR Yapı'nın projesi Colorist Şile'de daireler Mayıs 2018 yılında teslim edilecek...

Şile Hometown daire tipleri Haberi

Şile Hometown daire tipleri

Toplam 48 villadan oluşan Şile Hometown projesi 3 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Proje de daireler 64 metrekareden meydana geliyor.


Şile Hometown projesinde villalar 2+1 şeklinde dizayn edildi. Proje Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede.

Hometown Şile villalarında peşinatlar 49 bin TL'den başlıyor. Projenin konut alanı 2 bin 500 metrekare.


5 bin metrekare yeşil alana sahip Şile Hometown projesinin sosyal alanlarında satranç köşesi, barbekü alanları, hobi bahçeleri, kütüphane, sinema alanları, oyun alanları, açık yüzme havuzu ve resim atölyesi yer alıyor. 


Hometown Şile iletişim bilgileri

Telefon: 0212 294 04 65

Web: www.hometownsile.com

Nuran...