26 / 04 / 2024

Şile Hometown satış süreci

Şile Hometown satış süreci

Eyfel Yapı tarafından hayat geçirilen Hometown projesi Şile'de yükseliyor. Projede toplam 48 villa yer alıyor. Şile Hometown villaları 64 metrekareden meydana geliyor.

İzmir'de 5 adet konut ve 17 adet arsa ile arazi satılıyor! Bu tarihe dikkat!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir'in Bergama ilçesinde yer alan 5 adet konut ile 17 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki satışı yapılacak konut ile arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Üsküdar Belediyesi'nden Şile'de satılık arsa! İstanbul'da imarlı arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Şile Domali'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık tarihinde yapılacak.

Konya'da 116 adet arsa ile arazi satışa sunuldu! İhalesi 4 Aralık'ta! 

Konya Altınekin Kaymakamlığı, Konya ili, Altınekin ilçesinde yer alan 116 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki Konya Altınekin'de yer alan Hazine taşınmazlarının fiyatları ne kadar? 

Ev alıp satacaklar dikkat! Noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? 

Binlerce kişi, noter dışında gayrimenkul satışı yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Peki noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da KDV'den muaf ve 8 taksit fırsatıyla 10 arsa ile arazi satılıyor! 609 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi, Şile, Sancaktepe, Kartal, Pendik ve Tuzla ilçelerinde yer alan 10 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Soft Şile lansman fırsatlarıyla satışta! Yeni proje! 

Soft Yapı imzasıyla Şile'de yükselen Soft Şile projesinde satışlar başladı. Projede 22 adet villa yer alıyor. Villaların fiyatları 7 milyon TL'den başlıyor...

Binance ülke varlık fonları ile hisse satışı için görüşme yapıyor!

Dünyanın en büyük kripto para işlem platformu Binance, ülke varlık fonları ile hisse satışı için görüşmelere başladı. 

Altın Emlak Temeltaş ile proje satışı yapacak!

Altın Emlak ile Temeltaş Gayrimenkul Geliştirme şirketleri markalı proje satışında işbirliği gerçekleştiriyor. Yakın zamanda lansmanı gerçekleştirilen “Altın Proje” ile, Altın Emlak müşterileri 20 farklı proje hakkında detaylı bilgi alabilecek, yatırım yapacak.

Emlak Katılım’dan 0,76 oran ile lojman satışlarına finansman desteği!

Emlak Katılım, kamu lojman satışlarına özel finansman desteğine kaldığı yerden sürüyor. 120 ay vadeye kadar tüm vadelerde yüzde 0,76 oran ile konut finansmanı sağlayan Emlak Katılım, kamu lojmanı almak isteyenleri şubelerine katılabiliyor.

Maliye, ofis adı ile konut satışına dur dedi!

Maliye Bakanlığı, ofis adı ile ‘konut satışına dur’ demek için yeni düzenlemeler getirdi.  Tapuda işyeri şeklinde gösterilen taşınmazlar, konut olarak kullanım için satılsa da yüzde 18 KDV’ye tabi tutulmaya başlandı. 

Şile'de 7.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Şile İlçesi Meşrutiyet Mahallesi ve Ahmetli Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 413 bin 560 TL bedel ile icradan satışa sunuluyor.

Erzurum Aziziye'de 4.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Erzurum İl, Aziziye İlçesi'nde yer alan fabrika ve arsası 4 milyon 465 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

İskenderun'da 8.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Hatay İli İskenderun İlçesi Aşkarbeyli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 8 milyon 116 bin 912 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Şile Hometown satış süreci Haberi

Şile Hometown satış süreci

Toplam 48 villadan oluşan Şile Hometown projesi 3 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Proje de daireler 64 metrekareden meydana geliyor.


Şile Hometown projesinde villalar 2+1 şeklinde dizayn edildi. Proje Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede.

Hometown Şile villalarında peşinatlar 49 bin TL'den başlıyor. Projenin konut alanı 2 bin 500 metrekare.


5 bin metrekare yeşil alana sahip Şile Hometown projesinin sosyal alanlarında satranç köşesi, barbekü alanları, hobi bahçeleri, kütüphane, sinema alanları, oyun alanları, açık yüzme havuzu ve resim atölyesi yer alıyor. 


Hometown Şile iletişim bilgileri

Telefon: 0212 294 04 65

Web: www.hometownsile.com

Nuran...