29 / 03 / 2024

Şile Hometown villaları ne kadar

Şile Hometown villaları ne kadar

Eyfel Yapı tarafından hayat geçirilen Hometown projesi Şile'de yükseliyor. Projede toplam 48 villa yer alıyor. Şile Hometown villaları 64 metrekareden meydana geliyor.

Nexonya Şile Kuzey Villaları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

Nexonya tarafından, Şile'de hayata geçirilen Nexonya Şile Kuzey Villaları yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

İon Villaları yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade ile satışta! Yeni proje!

Ekmas Group tarafından İzmir ilinin Foça İlçesi Geren Köy'de hayata geçirilen İon Villaları yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade ile satışta. Peki İon Villaları fiyatları ne kadar? İon Villaları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte İon Villaları ile ilgili merak edilenler...

Burhaniye'de doğa katliamını gizlemek için villaları yeşile boyadılar!

Burhaniye’ye bağlı Pelitköy’de 14 sene önce yüzlerce zeytin ağacı kesilerek müstakil villaların olduğu bir site inşa edildi. Daha sonra tepkiler üzerine yapılan doğa katliamını gizlemek için villaları yeşile boyadılar

Enes Batur Alya Villaları'nı tercih etti!

Ünlü Youtuber Enes Batur Bodrum’da arkadaşları ile Alya villalarında tatilin keyfini çıkardı. Batur, Bodrum’un en güzide tatil mekanlarından biri olan Alya Sierra Villaları'nda konakladı...

Şile'ye villa hastaneler inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şile'de villalar tarzında hastaneler inşa etmeyi planladığı açıkladı.

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Urla villalarının yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı!

URLA villaları ile ilgili verilen yürütmeyi durdurma kararı villa sahiplerinin itirazı üzerine kaldırıldı. Karar, SİT derecesinin iptali davasında başa dönülmesine neden oldu.

Urla villaları hakkında son karar ne?

İzmir'in Urla İlçesi'nde bulunan ve zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da tatilini geçirdiği işadamı Mustafa Latif Topbaş’ın yaptırdığı villalar ile ilgili çevrecileri üzecek karar geldi.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi Villalar 826 adet konut ihalesi bugün!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi Villalar 826 adet konut, 3 adet 32 derslikli ilköğretim okulu, 1'er adet anaokulu ve cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

Batı Mahal projesinde kale gibi sağlam villalar!

Zemin etüdü yapılarak güçlendirilmiş temeller üzerinde inşa edilen Batı Mahal villaları, zemini güçlendirilmiş temeli ve temel izolasyonu ile en güçlü deprem karşısında dahi yüzde 100 güvenilir konutlar olarak bölgede öne çıkıyor.

Yakuplu Eston Deniz Marina villaları nerede?

Eston Deniz Marina Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da Keleşoğlu inşaat imzası ile hayata geçiriliyor Yakuplu Eston Deniz Marina villaları nerede sorusunun yanıtı Beylikdüzü Yakuplu diyebiliriz.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları!

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Projeye banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Toskana Orizzonte Villaları satış ofisi!

Toskana Orizzonte Villaları satış ofisi telefon numarası 0212 850 83 00 olarak belirlendi. İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Şile Hometown villaları ne kadar Haberi

Şile Hometown villaları ne kadar

Toplam 48 villadan oluşan Şile Hometown projesi 3 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Proje de daireler 64 metrekareden meydana geliyor.


Şile Hometown projesinde villalar 2+1 şeklinde dizayn edildi. Proje Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede.

Hometown Şile villalarında peşinatlar 49 bin TL'den başlıyor. Projenin konut alanı 2 bin 500 metrekare.


5 bin metrekare yeşil alana sahip Şile Hometown projesinin sosyal alanlarında satranç köşesi, barbekü alanları, hobi bahçeleri, kütüphane, sinema alanları, oyun alanları, açık yüzme havuzu ve resim atölyesi yer alıyor. 


Hometown Şile iletişim bilgileri

Telefon: 0212 294 04 65

Web: www.hometownsile.com

Nuran...